[#1] Mobilizacja!
Panowie (Panie?) Jest nas spokojnie 50 osob. Niech kazdy zaglosuje i wysle ze 4 smski i bedzie mozna jeszcze powalczyc! W ciagu 3-4 dni pownnismy odrobic straty.
[#2] Re: Mobilizacja!

@_arti, post #1

Niestety...SMSow nie moze byc wiecej niz glosow z IP. Wlasnie dzsiaj zauwazylem ze powaznie skrocili glosy rzeczpospolitej...i ujeli im z 200-300 glosow? Mam nadzieje ze to nie bylo zludzenie, ale jezeli to prawda to ktos tam namietnie semsuje bez popparci prawdziwych glosow z IP...lub ktos tam zapozno walczyl ze zmiennym IP...
[#3] Re: Mobilizacja!

@Andrzej Drozd, post #2

to, po co jest mozliwosc wielokrotnego glosowania przez sms?
btw: co jeszcze mozna zrobic? Mozna cos?...
[#4] Re: Mobilizacja!

@_arti, post #3

Spoko spoko mam jeszcze kilka 50 na czarną godzinę
I wiem o kilku innych
[#5] Re: Mobilizacja!

@Goramo, post #4

Chociaż 50 są nie wygodne trzeba często przeładowywać
[#6] Re: Mobilizacja!

@Andrzej Drozd, post #2

Te głosy czyli 500 zostały przez rekiny uznane za nieregulaminowe
My z tejsamej kokazji straciliśmy 400
[#7] Re: Mobilizacja!

@_arti, post #3

Nie wiem, ale w kazdym razie ja nie wysylam SMSow i duzo Amigowcow tez nie. Wiec nie ma problemu. A masowy -smesowy atak Rzeczypospolitej dopiero ujawnil taki efekt.

PS. caly czas nie wiem czy mam racje, ale ilosc glosow sprawdzam bezposrednio na Rekinach i Rzeczpospolita miala "tyle" a 15 minut pozniej juz mniej...duzo mniej. Tak czy siak potrzeba nam dobrej strategii. Czuwaj!
[#8] Re: Mobilizacja!

@Goramo, post #4

Oj nie ładnie ;)

Wszystkich chętnych zapraszam do mnie na prv. g3487404g
[#9] Re: Mobilizacja!

@_arti, post #3

Nie martw sie - ja nie mam komorki, wiec oddaje glos tylko przez i-net :)

[#10] Re: Mobilizacja!

@Goramo, post #6

Niewiem ja głosuje se netem może nawet coś wygram (lecz jest to znikome prawdopodobieństwo bo przez całe zycie wisi nademną jakieś złe fatum) ale z tego co widze to tych głosów przybywa i to sporo oczywiście na PPA:D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem