[#1] 4xeide'99 & allegroCDFS
Witam
Mam pytanie kupilem adapter 4xeide'99 ale bez dyskietki z serownikami i tutaj moje pytanie skad moge je zdobyc czyli gdzie moge sciagnoac te sterowniki z netu
Bede wdzieczny za pomoc
Pozdramiam Ulrad

POMOCY PLISSSSSSSS
[#2] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@ulrad, post #1

Najlepiej (i najlegalniej) jest wysłać maila do Elboxu w celu zarejestrowania się. Poproszą o podanie paru rzeczy i następnie przyślą odpowiednie pliki.
[#3] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@Kitech, post #2

Za AllegroCDFS płacisz extra.
A odpowiedzi możesz się wcale nie doczekać.
[#4] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@Dariusz Pietrzak, post #3

stery były na jakims ACS_CD i chyba na jakiejś stronce w Czechach - poszukaj
[#5] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@Dariusz Pietrzak, post #3

Dlaczego nie doczekać? Ja jak kupiłem FastATA a nie miałem sterów, napisałem do nich maila, poprosili o nr karty, podałęm i od razu dostałęm stery. Czas oczekiwania: ok 2 godzin. Miałem fuksa?

[#6] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@AlaN, post #5

Pisałem w różnych sprawach.
Sprzedawałem ich produkty.
Sam mam FastATAGOLD
Zero odpowiedzi
[#7] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@Dariusz Pietrzak, post #6

Ja z Elboxem problemów nie miałem - do FastATA drivery otrzymywałem mailem, do Mediatora, którego kupiłem z drugiej ręki, też, po mailowym zarejestrowaniu się.
Polecam zarejestrowanie się, a w razie braku odzewu wysyłanie maili z zapytaniem co nie tak.
[#8] Re: 4xeide'99 & allegroCDFS

@wali7, post #7

Dzieki mam nadzieje ze nie bede mial problemow w koncu kupilem z legalnego zrodla i niejest moje 4xeide kradzione wiec powinno byc ok
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem