[#1] pomocy z istalacja CD-ROM
Napiszcie prosze gdzie trzeba wgrac sterowniki i jakie w workbench 3.1 aby amiga widziala CD-ROM dzieki za pomoc

[#2] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@bandiel, post #1

sciagnij jakies z aminetu i mountliste (przewaznie to plik CD0 z CD0.info) wrzuc do Devs:DosDrivers. Nastepnie filesystem (moze to byc np. AmiCDFS, AmiCDFileSystem, AsimCDFS, AmiCDFS, CDFileSystem, AllegroCDFS itp.) wrzuc do L: , nastepnie device (moze to byc np. a1200_atapi.device, atapi.device, asimcdfs.device, cd.device itp.) wrzuc do Devs:

Jak chcesz to ci podesle odpowiednie sterowniki.
[#3] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@Andrzej Drozd, post #2

poslij mi te sterowniki jak morzesz bede wdzieczny

[#4] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@bandiel, post #1

TU SĄ m.in. sterowniki do CD-ROM-u; cała instalka.

[#5] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@AlaN, post #4

Czesc AlaN mam klopot dalej sciaglem ten program IdeFix 97 lecz jak klikne na istall to pojawia sie komunikat programu instaler niemorzna znalesc czy musi on byc w workbenchu sam niewiem co robic ja mam zaistalowany workbench 3.1 odpowiedz prosze co robic ew wejdz na gg 3406793 jak mialbys chwile prosze

[#6] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@bandiel, post #5

...dlaczego ktos ma ten sam styl? "psychologia"...(ale tak czy siak odpowiem na jutrzejszego majla) :)
[#7] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@Andrzej Drozd, post #2

asimcdfs.device nie może być. Ten device odpowiada za obsługę CDDA w pakiecie AsimCDFS. Polecam atapi.device.
[#8] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@Konrad Klar, post #7

No w sumie racja :)
[#9] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@Konrad Klar, post #7

Moze pan mi dokladnie wytlumaczy jak to zrobic krok po kroku sam sie pogubilem jestem na gg 3406793prosze o odpowiedz

[#10] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@bandiel, post #1

Chcialem wszystkim podziegowac goraco za pomoc szczegulnie panu spiryt fachowiec Cdrom smiga

[#11] Re: pomocy z istalacja CD-ROM

@bandiel, post #10

Dzięki za tak pochlebny komentarz. W końcu nic takiego super nadzwyczajnego nie montowaliśmy. :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem