[#1] amiga w Krakowie?
Witam wszystkich Amigowców!
czy sa jeszcze jacys Amigowcy w Krakowie bo przyznam ze od dluzszego czasu nic o nich nie slychac a sam nie znam nikogo w okolicy (w pracy sami pececiarze, ktorzy patrza na mnie jak na "kochajacego inaczej").Jesli ktos mial by ochote spotkac sie na piwku i pogadac o amidze to prosze o info (moj email : artekrulez@yahoo.com).Pozdrawiam!
"Keep on rockin' in the free world, Amiga!".
[#2] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

Są, np. ja. Jeszcze znalazłoby się jeszcze kilku. Może założylibyśmy KGUA(iP)?
Kto jeszcze ze Smoczego Grodu?
[#3] Re: amiga w Krakowie?

@wali7, post #2

JASNE STARY, ZAKLADAJMY KLUB POKI JESZCZE ZYJEMY BO NIE WIADOMO JAK BEDZIE POZNIEJ...
[#4] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #3

Masz GG?
[#5] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

I ja sie melduje. Co prawda nie z Krakowa ale jeszcze przez poltorej roku planuje tu studiowac (AGH). No i siedze w Kraku prawie caly czas.
Z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wydarzen.

[#6] Re: amiga w Krakowie?

@conrad, post #5

super ze sprawa sie rozkreca, co do mnie to oprocz maila jestem dostepny w Empiku na dziale muzyki (pracuje tam) ; GG nie posiadam i komorki tez (taki lekki pech) ale mam dosyc duzo czasu wiec....na co jeszcze czekamy?!
[#7] Re: amiga w Krakowie?

@conrad, post #5

to może coś spróbujemy sklecić - dałoby się ogłoszenie na PPA, wybralibyśmy jakąś knajpę w Krakowie i zobaczy się...
może w tym tygodniu (nie wiem jak sesja, mnie to już od 5 lat nie dotyczy)?
[#8] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

No wiec jak panowie?? Bo temat cos podupadl. Jest nas trzech to juz prawie tlum i KGUA mozna chyba zakładac.

[#9] Re: amiga w Krakowie?

@conrad, post #8

No to co proponujecie?
- miejsce (sugerowałbym miejsce niedaleko rynku)
- dzień (może ten tydzień, niedziela odpada)
- godzina (sugerowałbym między 16-18)
Czekam na odzew (na forum lub na priv)
[#10] Re: amiga w Krakowie?

@wali7, post #9

WITAM!
PROPONUJE TEN PIATEK , POWIEDZMY O GODZ 18.00 ; SPOTKAJMY SIE POD EMPIKIEM A POTEM POJDZIEMY GDZIES POGADAC.CO WY NA TO ?
[#11] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #10

Pozdrowienia z Tarnowa od TGUPiA :)
Zbierajcie się .. zbierajcie - może jakiś "połudnowy meeting" by się kiedyś zrobiło ??

Niech moc Amig i Peg
[#12] Re: amiga w Krakowie?

@MaaG^dA, post #11

znowu ucięło :(

[#13] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #10

piątek 18:00, empik na rynku - wstępnie potwierdzam.
kto jeszcze chętny?
[#14] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #10

No dla mnie kicha bo w piatek za cholere nie dam rady Wogole tak do wtorku to chyba nie bede mogl. Wrrr...

[#15] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

Omało nie zauważył bym tego wątku ...
Ja oczywiście też jestem z Krakowa :)
Co do planowanego spotkania to ja narazie mam trochę inne sprawy na głowie.

pozdrawiam
Rafael/ARMO
[#16] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

ja myślę że jednak zostaniemy przy tym piątku, pod empikiem na rynku (przy telefonach), g. 18:00. potem ofkors przeniesiemy się w jakieś bardziej przyjazne miejsce...
KAŻDY ZAINTERESOWANY MOŻE SIĘ CZUĆ ZAPROSZONY
podaję orientacyjny mój rysopis: wzrost 182 cm, broda :D, kurtka granatowa, szare paski, kaptur
w razie powodzenia (jeśli przyjdzie więcej osób) może pomyślimy o jakiś ramach organizacyjnych, jak nie - zorganizujemy kolejne spotkanie[b]
[#17] Re: amiga w Krakowie?

@wali7, post #16

heh mieszkam w okolicy kielc (40 km do kielc - 80 km krakow) ale w piatek (co za szczescie) bede w krakowie -wpadne

[#18] Re: amiga w Krakowie?

@morf, post #17

E ludzie zdajcie relacje ze spotkania :)

[#19] Re: amiga w Krakowie?

@ARTEK, post #1

HALOOO NO I JAK BYLO

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem