Komentowana treść: Stefan Stuntz - oświadczenie
[#1] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
Nie jestem mocny w angielskim, więc jeśli cos pokręciłem to proszę o przekierowanie mnie na właściwy tor :D

Czy Stefan Stunz postanowił oddać Genesi MUI za free (po co im to? do Linuxa?) czy może tylko planował i sie rozmyslił?

Czy dobrze zrozumiałem, że to najnowsze MUI z MOSa będzie niedługo dostępne na OS3.x jako shareware?
[#2] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@R-Tea, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Przygotowałem tłumaczenie. Jakby coś było nie tak, to nie bijcie, tylko zgłoście - poprawię. Jestem po całym dniu jakichś morderczych rozmów, więc mogłem co nieco przekręcić...
[#3] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
no tak... nic nowego
[#4] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
jeśli naprawdę jest tak jak to przedstawił Stuntz to spoko z niego gość, tylko czy aby os3.1 nie jest za słaby aby mógło na nim działać mui4 - w końcu wykorzystuje ono zaawansowane komponenty systemu Morphos rozwijane przez innych deveLepperów?
[#5] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@rzookol, post #4

W odpowiedzi na komentarz #4

zaawansowane komponenty systemu Morphos rozwijane przez innych deveLepperów?

LOL ;)

Jasne że ruszy. Po prostu wolniej. A i to niekoniecznie, wszystko zależy od konfigu.
[#6] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
http://nogfx.free.fr/morphos/summary.txt

Podsumowanie ircowego spotkania devteamu z uzyszkodnikami
[#7] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
Mam pewien pomysł :

Było pisanych już wiele petycji .. które tak naprawdę niczego nie zmieniły. A może być choć raz napisać jakieś zbiorowe podziekowanie za włożoną pracę ? Jak widać są jeszcze osoby którym parę obiecanych euro nie przewróciło w głowie ...

Chętnie pod taką "petycją się podpiszę"... Co Wy na to ?
[#8] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie
A jak tam wczorajsze zjadanie pizzy ??
[#9] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@MaaG^dA, post #7

W odpowiedzi na komentarz #7

Spróbować można zawsze, a czy to da efekt nikt tego nie wie.
[#10] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@MaaG^dA, post #8

W odpowiedzi na komentarz #8

A dziekuje dobrze - Jaca byl zadowolony, ze ptraktowalismy go tym razem lagodnie, Rybcia niestety zrejterowal.... :)) Moze za tydzien sie pojawia - a wlasnie za tydzien w Presto (tym na przeciwko Grand Hotelu :)) i na 18:30 :))
[#11] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@MaaG^dA, post #7

W odpowiedzi na komentarz #7

A może być choć raz napisać jakieś zbiorowe podziekowanie za włożoną pracę ?

Cóż... Faktycznie, przynajmniej niektórym osobom z MOSTeamu podziękowania się należą.
[#12] Re: Stefan Stuntz - oświadczenie

@Kamul, post #11

W odpowiedzi na komentarz #11

Właśnie o to mi w #7 chodziło...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem