[#1] Amiga w Krakowie!!!!!!
Witam popnownie,
nasze pierwsze spotkanie w Krakowie trudno nazwać zlotem Amigowców, bowiem było nas tylko dwóch (Artur i ja). Siedzieliśmy sobie w lokalu Sioux przy Rynku (między Bracką a Wiślną) i sączyliśmy ciepłe napoje (zimno było jak diabli...). Pogadaliśmy o Amigach, czasach przeszłych, teraźniejszych i przyszłych, po czym udaliśmy się do domów.
Przyjmuję propozycje kolejnego spotkania - chodzi o termin.
Jeśli o mnie chodzi, musi być to dzień powszedni, nie wcześniej niż o 16.
Jeżeli pojawi się nas min. 3-4 osoby, pomyślimy o założeniu nieformalnej Krakowskiej Grupy Amigowców, wymyślimy sobie nazwę, z innych pomysłów to założenie "biblioteki" pism i książek amigowych - na zasadzie spisu, kto co ma do ew. wypożyczenia.... strona internetowa...
Czekam na wszelkie uwagi i propozycje - na forum w wątku, lub priv (jak kto woli).
Piotr (wali7) Waligórski
[#2] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #1

...tak, to bylo legendarne spotkanie...z niecierpliwscia czekam na nastepne - moze najblizszy poniedzialek po poludniu , np 18 ?
pozdrawiam wszystkich amigowcow!

[#3] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #1

Ze mna jest tak ze sesja mi sie skonczyla dwa tygodnie temu a ja jeszcze mam dwie rzeczy do zaliczenia :S Czyli z czasem u mnie tak sobie. Najbardziej pasilby mi przyszly piatek a jesli wczesniej to dopiero po 19. Pozdro

[#4] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #1

czesc
pracuje obecnie w Krakowie ale nie wiem czy mozna mnie nazwac amigowcem - bawilem sie ami 9 lat temu i byly to glownie gry...:D
Ostatnio jednak dokupilem towerke, zorro, CV64 i turbo i przywiozlem a1200 z domu - nie mam tylko czasu zeby sie pobawic w zlozenie tego (praca, zona, dzieci...)
Jak by co to obserwuje forum i moze sie pojawie na jakims spotkanku jak bedzie czas.
pozdrowionka dla Krakowa i nie tylko
waldek

[#5] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wwaldo, post #4

Ożywiam i przesuwam wątek "Amiga w Krakowie" w górę
Czy są chętni na spotkanie amigowców w Krakowie w tym tygodniu? Powiedzmy piątek 18:00? Czekam na zgłoszenia...
Pozdrowienia
Piotr (wali7) Waligórski
[#6] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #5

moj kolega z kolega sa bardzo chetni i zaluja ze dowiedzieli sie o tym dopiero po fakcie...
jak co to powiedzieli oboje ze moga w ten PT o 18 przy empiku?
[#7] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #5

mysle ze dalbym rade :)

[#8] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wwaldo, post #7

bede na zlocie i Ja ; piatek o godz 18.00 pod Empikiem. Nara !
[#9] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@Artek, post #8

zatem wejście do Empiku od strony rynku, piątek godz. 18.00
[#10] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #1

No to postaram sie ze wszech sił zjawic sie.

[#11] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@wali7, post #9

powinienem dac rade na 18

[#12] Re: Amiga w Krakowie!!!!!!

@conrad, post #10

Bardzo chcialbym sie pojawic ale niestety mam urwanie glowy na uczelni.. ale nastepnym razem bede obowiazkowo!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem