[#1] Prayer2 na PicassoII
Nie wiem czy to tylko u mnie dzieją się takie hece, ale odkąt mam w Amidze "nowoczesną kartę graficzną o oszałamiających możlwościach" (czyli PicassoII z systemem P96 :D) to głowne okno Prayer`a wyświetla się jakoś dziwnie. Otoż wygląda to tak jakby ktoś przejechał po okienku mikserem kuchennym a na końcu poorał jeszcze widelcem ;). Okno PlayList`y wygląda niestety podobnie. Wiem że nie jest to wina P96, bo pod CGXem jest u mnie to samo :S ... No więc nie wiem, na Aminecie nie ma żadnych "paczy", może ktoś ma sposób na tą dziwną dolegliwość Prayer`a

Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam!

[#2] Re: Prayer2 na PicassoII

@MarX, post #1

U mie Prayer wyglada normalnie ,ale zato gdy go
odpale to po chwili mam zwis. Tak wiec pozostaje
nam skozystac z innych odgrywajek

Pozdrowionak :)

[#3] Re: Prayer2 na PicassoII

@MarX, post #1

W pakiecie CGX-AGA jest coś takiego jak CyberBugfiX bo Prayer2 korzysta z pamięci CHIP. Jeszcze można spróbować wpisać w tooltype'a ikonki Prayera2 tak PICASSO=TRUE i to by było na tyle. A czy pomogło?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem