Komentowana treść: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a
[#1] Re: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a
Oczywiście brak GUI i nie działa:

btdownloadcurses /dh1/pobrane_z_sieci/plik.torrent

:38: DeprecationWarning: the whrandom module is deprecated; please use the random module

Error opening terminal: morphos-8bit.

Mam wybrany odpowiedni terminal i robiłem wszystko wg wskazówek co do instalacji z readme.
[#2] Re: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a

@grxmrx, post #1

I co z tym zrobisz?
[#3] Re: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a

@Jacek Piszczek, post #2

Qrna ten gościu ostatnio robi wszystko pod nowszego execa, to będzie grxmrx mi musiał skompilować tak by mi ruszył na AmigaMorphOS 0.4, a ja już sprawdzę czy faktycznie nie działa i wam powiem, bo ctorrent czasami działa, ale już gadałem o tym problemie z adminami od strony torrenta i oni nie mają o tym zielonego pojęcia

[#4] Re: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

Oczywiście chodzi mi o tego mister Banana chyba only Ambient Wow zssanie idzie na maXa jak Otylia po złoto, jutro obczaje

FILES INFO

bittorrent-4.1.1-morphos.lha [7023243]

Total: 6 MB

Already/Total: 0/215

Listening on 0.0.0.0:2706

Listen on: 2706

- 0,[0/215/0],0,0 | 0,0 E:0 |Partial 0/215warn, detected invalid ip address binaryriot.dyndns.org.

\ 5,[91/215/215],16444,0 | 32768,0 E:0 |Partial 91/215

[#5] Re: BitTorrent 4.1.1 dla MorphOS-a

@grxmrx, post #1

No dobra, już działa ;) Źle skopiowałem pliki, zawartość katalogu zamiast po prostu katalog wrzuciłem do gg:
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem