Moze ktos by mi pomogl w zapisaniu sie do Amiga Team? Najlepiej za raczke i po polsku. Pisze na forum bo jakos nie dostalem odpowiedzi z komentarzy.
Pozdrawiam
Kiedyś to robiłem i nawet miałem od tego stronę WWW z łopatologią, ale niestety ktoś zmienił IP serwera zapominając o poprawieniu wpisu w DNS. No i oczywiście tylko on wie jakie to nowe IP jest...
Ale tak generalnie to ID teamu to 200 a strona gdzie się je wpisuje jest dostępna w konfiguracji swojej statystyki na distributed.net (dla każdego konkursu z osobna).
Mistrzu jakbys znalazl ta strone to bede zobowiazany ) Amiga jest na 16 miejscu a mozna wyzej. Chcialbym sie wkoncu dolaczyc a nadal gdzies mi sam podsyla te pliki nie wiem gdzie (ehh ten englisz) POZDRAWIAM
Przewidywany czas zakończenia RC5-72 to 10-15 lat przy obecnych najszybszych maszynach x86. Poza tym merytoryczny sens jest wątpliwy. Natomiast konkursy OGR dostarczają istotnych rozwiązań matematycznych problemów potrzebnych w wielu dziedzinach współczesnej techniki.
Żebyśmy się tylko dobrze zrozumieli. Ja Cię nie namawiam, żebyś rezygnował z distributed.net tylko zachęcam do liczenia OGR zamiast RC5. W OGR Team Amiga też jest wysoko.
Oj, chłopie. I może jeszcze policzyć na swoim komputerze na Twoje konto? Wiem, że jest ciepło i główką nie chce się ruszać, ale bez przesady. Albo chcesz coś robić i wykaż minimum zaangażowania ablo daj sobie spokój.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.