[#1] RC5 Czelendz
Moze ktos by mi pomogl w zapisaniu sie do Amiga Team? Najlepiej za raczke i po polsku. Pisze na forum bo jakos nie dostalem odpowiedzi z komentarzy.
Pozdrawiam

[#2] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #1

No chłopaki i dziewczyny nie ma wśród Was nikogo kto by mi powiedział jak sić podłączyć do AmigaTeamu?

[#3] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #2

Kiedyś to robiłem i nawet miałem od tego stronę WWW z łopatologią, ale niestety ktoś zmienił IP serwera zapominając o poprawieniu wpisu w DNS. No i oczywiście tylko on wie jakie to nowe IP jest...

Ale tak generalnie to ID teamu to 200 a strona gdzie się je wpisuje jest dostępna w konfiguracji swojej statystyki na distributed.net (dla każdego konkursu z osobna).

[#4] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #3

Mistrzu jakbys znalazl ta strone to bede zobowiazany ) Amiga jest na 16 miejscu a mozna wyzej. Chcialbym sie wkoncu dolaczyc a nadal gdzies mi sam podsyla te pliki nie wiem gdzie (ehh ten englisz) POZDRAWIAM

[#5] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #4

Tak BTW to konkurs RC5-64 dawno się skończył a obecny RC5-72 żadnego sensu już nie ma. Teraz liczy się konkurs OGR (aktualnie OGR-25).

[#6] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #5

A dlaczego nie ma sensu? I co to za OGR-25?

[#7] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #6

Przewidywany czas zakończenia RC5-72 to 10-15 lat przy obecnych najszybszych maszynach x86. Poza tym merytoryczny sens jest wątpliwy. Natomiast konkursy OGR dostarczają istotnych rozwiązań matematycznych problemów potrzebnych w wielu dziedzinach współczesnej techniki.

[#8] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #7

Acha dziekuje zrozumialem. Do tego czasu bede mial AmigeFour z prockiem G8/10000GHZ.

[#9] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #8

Żebyśmy się tylko dobrze zrozumieli. Ja Cię nie namawiam, żebyś rezygnował z distributed.net tylko zachęcam do liczenia OGR zamiast RC5. W OGR Team Amiga też jest wysoko.

[#10] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #9

Ten czas ok 10-15 lat mnie dobil. Moze bys mnie za raczke poprowadzil z tym OGR? Co sciagnac, skad i jak uzywac. Dzieki za wszelkie infosy.
Pozdrawiam

[#11] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #10

Oj, chłopie. I może jeszcze policzyć na swoim komputerze na Twoje konto? Wiem, że jest ciepło i główką nie chce się ruszać, ale bez przesady. Albo chcesz coś robić i wykaż minimum zaangażowania ablo daj sobie spokój.

[#12] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #11

Dobra zrozumialem aluzje ale nie wszyscy umieja tak angielski jak ty.
Pozdrawiam

[#13] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #12

Nie zrozumiałeś.

[#14] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #11

Dobra skonczmy ten temat bo mi glupio OK?
Pozdrawiam

[#15] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #14

A zapisałeś się w końcu czy nie?

[#16] Re: RC5 Czelendz

@jrzeuski, post #15

NIe. Ale intensywnie nad tym pracuje.

[#17] Re: RC5 Czelendz

@Arbuz, post #16

Daj znać jak będziesz miał jakieś konkretne pytania :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem