Komentowana treść: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio
[#1] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio
Szukam wersji 2.0 ANR. Bo wersja 3.0 jest bardzo bleee (BPPC+OS 3.9)

[#2] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@Prince, post #1

Przypomnij mi na gg lub na IRCu, abym Ci to wkoncu wyslal - ostatnio na eXecu tez o tym pisales.:)
[#3] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio
A dlaczego jest dwa razy dbm, chodzi o wersję Digibostera 1.x i 2.x. Można by to albo uściślić, albo usunąć.
[#4] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@Mufa, post #3

Masz rację, przeoczyłem, kiero tak wysłał ;) Zamiast tego drugiego dbm powinno być s3m ScreamTracker.

Już poprawione.
[#5] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@Mufa, post #3

Zapewne chodzi o DigiBooster (ten stary ośmiokanałowy) i DigiBoosterPro.

Przy okazji chcę zauważyć, że odtwarzanie DBMów czymkolwiek innym niż DigiBoosterPro albo dbplayer.library to fikcja i profanacje. ;) Nie powstała odrwarzajka (na PC także), która robiłaby to dobrze. Wystarczy puścić sobie muzykę z Kheshkhash ("Fusko goes to Shanghai") żeby się o tym przekonać. To co słychać z głośników to jakieś strzępy tej muzyki. Ona brzmi tak jak powinna tylko jak jest odtwarzana w sposób jaki podałem. Inne formaty (XM, IT, MOD) są grane raczej poprawnie (przynajmniej ja nie zauważyłem nieprawidłowości).
[#6] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@Mufa, post #3

walnalem sie. poprawione.
[#7] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@MDW, post #5

Swego czasu gdzies czytalem, ze niektorzy scenowi muzycy zabronili puszczania swoich modulow DBMowych (w radiach internetowych) wlasnie z tego powwodu.
[#8] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@SZAMAN, post #7

No dobra, ale jak ktoś zgra bezpośrednio z wyjścia audio to co słychać, po prostu to też będzie różnica? ;) Troche mnie to dziwi, że mogli zabronić, no ale ja na muzyce się nie znam ;)
[#9] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

Wrzucilem na strone nowa wersje:

Poprawiona obsluga prefiksow (mod.#? )

Dodana obsluga XPK.
[#10] Re: Odtwarzacz modułów dla AmiNetRadio

@SZAMAN, post #7

Ja sobie zgralem w DigiBoosterPro na Amidze ulubione DBMy do AIFF, zrobilem MP3 i slucham normalnie. Do radia internetowego tez powinno tak zrobic. Zreszta z tego co wiem to i tak musza byc strumienie czyli jakies MPEGi czy OGG. Chyba - nie znam sie. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem