Jaka jest najnowsza wersja UnRARa i skad ja sciagnac? Ta z Aminetu (v3.10) nie rozpakowala mi kilka plikow. Wydawalo mi sie ze natknalem sie kiedys w pewnym newsie na wersje 3.20, ale z nic nie moge jej znalezc na swoich plytach (a sciagam wszystko co "kiedys moze sie przydac").
Ja właśnie dzisiaj odkryłem, że systemowy Unarc (z AmigaOS3.9) rozpakowuje nawet archiwa (rar, arj), które mają rozszerzenie exe na pececie (to te samorozpakowujące się)
Czy on przypadkiem nie korzysta z XAD? Jeżeli tak, to nic w tym dziwnego. Już chyba wersja 9 lub 10 potrafiła. XAD jednak nie potrafi poradzić sobie z RAR-em 3.x.
UnARC nie radzi sobie z archiwami RAR 3.x. Żeby takie rozpakować potrzebny jest stabilny i w miare aktualny UnRAR na AmigaOS lub MorphOS.
Tu jest wersja 3.20:
http://www.rarlab.com/rar_add.htm
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.