[#1] UnRAR
Jaka jest najnowsza wersja UnRARa i skad ja sciagnac? Ta z Aminetu (v3.10) nie rozpakowala mi kilka plikow. Wydawalo mi sie ze natknalem sie kiedys w pewnym newsie na wersje 3.20, ale z nic nie moge jej znalezc na swoich plytach (a sciagam wszystko co "kiedys moze sie przydac").
[#2] Re: UnRAR

@Andrzej Drozd, post #1

Sprawdzałeś na Amiga Sourceforge?
[#3] Re: UnRAR

@mailman, post #2

sprawdzilem i pokazalo mi sie:

closed for maintenance...

[#4] Re: UnRAR

@ciekawy, post #3

No i jak się skończy inwentaryzacja będzie ok
[#5] Re: UnRAR

@mailman, post #4

Chyba jednak dokladniej przeszukam swoje plytki...
[#6] Re: UnRAR

@Andrzej Drozd, post #5

mam 3.10 beta 1 ??

[#7] Re: UnRAR

@Andrzej Drozd, post #1

Ja właśnie dzisiaj odkryłem, że systemowy Unarc (z AmigaOS3.9) rozpakowuje nawet archiwa (rar, arj), które mają rozszerzenie exe na pececie (to te samorozpakowujące się)
[#8] Re: UnRAR

@kmilota, post #7

Czy on przypadkiem nie korzysta z XAD? Jeżeli tak, to nic w tym dziwnego. Już chyba wersja 9 lub 10 potrafiła. XAD jednak nie potrafi poradzić sobie z RAR-em 3.x.
[#9] Re: UnRAR

@kmilota, post #7

UnARC nie radzi sobie z archiwami RAR 3.x. Żeby takie rozpakować potrzebny jest stabilny i w miare aktualny UnRAR na AmigaOS lub MorphOS.
Tu jest wersja 3.20:
http://www.rarlab.com/rar_add.htm

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem