mam zainstalowanego NewIcons i stare czterokolorowe ikonki MagicWB mam w dziwnych żarowiastych kolorkach. Paleta? Jeśli tak to może ktoś podeśle na maila właściwą. Thanx :D :D :D
Brakuje Ci w WBStartup "SuperViewPalette, ktory "lokuje" kolory od 4 do 8 (czy jakos tak). Bez tego ikonki MagicWB sa (filoetowo-rozowe), znajdziesz to w pakiecie MagicWB, a jakby co to podesle.
aha, dzięki wielkie. zaraz zassam MagicWb i wrzucę do WbStartup co trzeba. Jeszcze z innej beczki, potrzebuję datatypy pod 040, jpeg, gif, png i inne też, nie masz? :D :D :D
Mam. WarpDT (w starszej wersji ktore chodza bez klucza). Zainstalowalem pod WOS jest tez wersja pod 68k (w tym samym pakiecie). Jak chcesz to podesle :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.