[#1] scan dubler AMIGA1200
Witam mam sprawe . czy ktoś posiada shemat scandublera do amgi?
Normalnie jest on drogi a ja wpadłem na pomysł wykonać taki własnoręcznie tylko napotkałem pewien problem -niemam shematu-
może ktoś ma taki shemat ??? prosił bym o kontakt lub przesłanie na maila
POZDRAWIAM ;)
[#2] Re: scan dubler AMIGA1200

@krzysiek, post #1

hehehe, a kto by nie chciał schematu? Sam szukałęm go dłuuuuuuuugo i nic.

[#3] Re: scan dubler AMIGA1200

@krzysiek, post #1

widzialem schemat - zapomnij - mnóstwo roboty. chyba że znalazłbś jakiegoś specjalizowanego scalaka
[#4] Re: scan dubler AMIGA1200

@AlaN, post #2

chcesz schemat? mam link do strony ze schematem (jak będę w domu, to go tu wrzucę), ale to jest naprawdę b. skomplikowany układ. moim zdaniem nie warto.
[#5] Re: scan dubler AMIGA1200

@wali7, post #3

Mimo wszystko link mógłbyś zapodać
[#6] Re: scan dubler AMIGA1200

@skobry, post #5

no witam dajcie ten link zobacze i dam znać czy podołam :S
[#7] Re: scan dubler AMIGA1200

@krzysiek, post #6

Prosz...
http://elm-chan.org/works/sc/report.html
Niejest to scandoubler amigowy, ale uniwersalny konwerter NTSC->VGA, po wymianie któregoś z układów robi się z niego PAL->VGA
[#8] Re: scan dubler AMIGA1200

@shg, post #7

ha - shg podał link do tej strony. Sami zobaczcie - mnóstwo roboty, prościej kupić....
[#9] Re: scan dubler AMIGA1200

@wali7, post #8

no eee coto takiego góra dwa tygodnie i skończone oile znajde elementy a tak pozatym to fajna stronka dzięki za link pozdrawiam :D :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem