Komentowana treść: Remus 0.85
[#1] Re: Remus 0.85
To bardzo ciekawa aplikacja, zwłaszcza dla posiadaczy winuae. Ciekawe co można, jakie sterowniki, biblioteki dograć do kickstartu? Ciekaw jestem czy dało by się np.: dograć Action Replay, podmienić animację z "dyskietką" na coś innego?
[#2] Re: Remus 0.85

@ZigZag85, post #1

Tylko po co?
[#3] Re: Remus 0.85
Jednym słowem: nie potrafie sie tym posługiwac... :/
[#4] Re: Remus 0.85

@Mario, post #3

Jeśli można sprawić by wb wyglądało tak jak mi się maży, to można zrobić to z kickstartem.
[#5] Re: Remus 0.85
Upgrady kicka mają duże znaczenie dla użytkownikow Amithlona. Na mojej stronie można znaleźć smallird zawierający patch ramliba i umozliwiający działanie PowerWindows. A co gdyby dorzucić możliwość bootowania z fatów (bez kombinacji, z Amiga Biosu), urezydentnić np. stery do USB, kilka ważniejszych bibliotek, przyspieszając tym wczytywanie się systemu... itd.
[#6] Re: Remus 0.85

@Mario, post #5

...nie tylko amithlona, jak ktoś ma klasyczną amigę i ram na jakimś flash'u to może go uaktualnić.
[#7] Re: Remus 0.85

@MinisterQ, post #2

Ło matko boska! Marcin, jak Ty wyglądzasz? Żona Cię pobiła?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem