[#1] Dłubek
Mam cv64/3d ale nigdzie nie mogę do niej scandoublera nabyc. w funzine maja compuserv do slotu wideo. Nie orientuje sie ktos, czy jak wezme sygnal z bolców karty i podlutuje pod gniazdko vga w scandoublerze nie bedzie bum?:) I przede wszystkim czy cos takiego bedzie dzialac. Nie chce sie bawic w przełączniki monitora.
[#2] Re: Dłubek

@Fazior, post #1

jak masz kasę to lepiej zapytaj w amigakit.com
[#3] Re: Dłubek

@R-Tea, post #2

Niestety nie maja:(. Dupa ze mnie nie elektronik ale tak na pale jakbym podlutowal pod ten scandoubler kabelek z sygnalem karty to chyba nie powinno eksplodowac:)?
[#4] Re: Dłubek

@Fazior, post #3

Lepiej bez dokladnej dokumenacji nie ryzykowac bo albo sie "uda", zadymi lub wyjdzie perpetum mobile...
[#5] Re: Dłubek

@Andrzej Drozd, post #4

Fakt, jeden monitor Vga juz amigą zabiłem:). Szkoda ze nie mozna wlasciwie tego orginalnego podwajacza do cv64/3d dokupic
[#6] Re: Dłubek

@Andrzej Drozd, post #4

w orginale sa kondensatory jesli tak zrobisz to na pewno nie bedzie buuum
[#7] Re: Dłubek

@Dziadziomiecio, post #6

heh, pewnie jakoś blizej sie nie da:)?
[#8] Re: Dłubek

@Fazior, post #7

do PSX byl w sprzedazy po 70.0zl pewnie mozna by go przystosowac
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem