Komentowana treść: Asemblera czar
[#1] Re: Asemblera czar
http://www.angelfire.com/amiga/ex/downl/SearchStar_MOS.lha

Angelfire does not allow direct linking
from offsite, non-Angelfire pages,
to files hosted on Angelfire.

This practice of 'remote linking' reduces
our ability to serve out the homepages
of our members quickly and efficiently.

Ostatnia edycja: 25.06.06 01:46:10
[#2] Re: Asemblera czar

@reactor, post #1

Faktycznie, zmieniłem nieco. Jak się wejdzie na stronę, a później wkleja w innym oknie bezpośredni link do pliku to działa. :)
[#3] Re: Asemblera czar
Assembler... To jest to!!
[#4] Re: Asemblera czar

@Prince, post #3

szczególnie przenośny asembler - C++ :P
[#5] Re: Asemblera czar

@Prince, post #3

Assembler... To jest to!!

Masz na mysli oczywiscie C/C++, prawda?
[#6] Re: Asemblera czar

@szuler, post #5

Dyskusja na ten temat leży gdzieś w otchłani Forum.
Nigdy nie przekonam się do C++ z jego "abrakadabra wykrzyknik przecinek kilka plusów, zmienna ze dwa inne znaczki, dobra zakonczenie lini średnikiem"

Bardzo naturalny sposób pisania....
[#7] Re: Asemblera czar

@Prince, post #6

Wbrew pozorom taki sposób pisania JEST naturalny i zwięzły. Chyba, że wolisz opisowego i ponoć "dydaktycznego" pascala, gdzie można prawie normalnymi zdaniami pisać ;)
[#8] Re: Asemblera czar

@Marek Szyprowski, post #7

Mozliwe ze tak jest. Jak dla mnie na zasadzie "miliony much nie moga się mylic" ;)

<----- zobacz, to C++ mnie tak goni. :)

Ostatnia edycja: 25.06.06 12:19:23
[#9] Re: Asemblera czar

@Prince, post #8

Prince- 3mam z Tobą. Assembler jest również dla mnie bardziej przystępny niż języki wysokiego poziomu.. OK
[#10] Re: Asemblera czar

@Prince, post #8

#8, #9:

Nie niedoceniajmy analfabetów - to oni wymyślili alfabet
[#11] Re: Asemblera czar

@TJindy, post #9

Jeszcze kilka lat temu tez bym poparl Prince z pelnym sercem. Programowalem w assemblerze na malym atari, potem na amidze, potem na pc, potem odrobinke na ppc...

...A potem doroslem
[#12] Re: Asemblera czar

@smith, post #10

Nie zrozumiałem postu - mógłbys jaśniej? Bo nie wiem czy się obrazić czy nie :)
[#13] Re: Asemblera czar

@TJindy, post #12

Smith was jednocześnie pochwalił i obraził (zupełnie jak u Lema ),
a myśl prosta - ktoś musiał napisać pierwszy kompilator języka wysokiego poziomu, i pewnie nie napisał go w C++... trudno się nie zgodzić ;)
[#14] Re: Asemblera czar

@wali7, post #13

hehe.. to przez tę gorączkę na zewnątrz.. człowiekowi mózgownica odparowywuje i powoli kojarzy :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem