Komentowana treść: TextEditor.mcc 15.18
[#1] Re: TextEditor.mcc 15.18
AmiGG != lubiane
[#2] Re: TextEditor.mcc 15.18

@Malin, post #1

malin != wszyscy. poza tym na drzewo, albo z rówieśnikami w piaskownicy sie pobaw.
[#3] Re: TextEditor.mcc 15.18
...ale warto zawiera wiele poprawek ...

Te "warto" jakoś średnio mi tu pasuje ;)

[#4] Re: TextEditor.mcc 15.18

@MinisterQ, post #2

Proponuję na Malinie przetestować wszystkie opcje z pewnego jadowicie zielonego avatara.
[#5] Re: TextEditor.mcc 15.18

@MinisterQ, post #2

Wolę pobawić się Gadami
[#6] Re: TextEditor.mcc 15.18

@Malin, post #5

I płazami też?
[#7] Re: TextEditor.mcc 15.18
Zatem zapytam sie tak:
warto instalowac na mosie ta nowsza wersje??
[#8] Re: TextEditor.mcc 15.18

@AmiChris, post #7

A co Ci szkodzi? Działa.
[#9] Re: TextEditor.mcc 15.18

@AmiChris, post #7

Ja u siebie pewnie zainstaluję. Wersja którą posiadam regularnie guruje na OS39 :/
[#10] Re: TextEditor.mcc 15.18

@grxmrx, post #8

Zatem poczekam...napisz jak ci dziala po kilku dniach:P.
[#11] Re: TextEditor.mcc 15.18

@Grzegorz Kraszewski, post #6

no w sumie frogger rulezuje :P
[#12] Re: TextEditor.mcc 15.18
A ja myślałem, że AGG przestanie korzystać z tak archaicznych rozwiązań i będzie całkowicie supportowane przez WP ;)
[#13] Re: TextEditor.mcc 15.18

@AmiChris, post #7

warto instalowac na mosie ta nowsza wersje??

Ja "zainstalowałem" (szumne słowo niezbyt pasujące do procesu skopiowania dwóch plików do SYS:Classes/MUI) i nie zauważyłem jakichkolwiek różnic. Ani na plus ani na minus. :) Po prostu działa tak jak wcześniejsza wersja. :)
[#14] Re: TextEditor.mcc 15.18

@MDW, post #13

szumne słowo niezbyt pasujące do procesu skopiowania dwóch plików do SYS:Classes/MUI

Chyba wszyscy jesteśmy zbyt "przesyceni" instalacjami na Win/Lin gdzie najprostsze programy mające instalator mieszają w rejestrach i ma się bardzo małą kontrolę nad takim zainstalowanym a często nawet i odinstalowanym (sic!) programem.
[#15] Re: TextEditor.mcc 15.18

@koodlaty, post #12

Najpierw smith by musial dać radę. ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem