Komentowana treść: MLdonkey 2.81
[#1] Re: MLdonkey 2.81
Mam pytanie czy jest jakiś odpowiednik jakiego kolwiek eDonkeya na classica...
[#2] Re: MLdonkey 2.81

@pwe, post #1

Oczywiście że jest MLDonkey, ten co wyżej :P
http://powerup.morphos-team.net/
mofce!
[#3] Re: MLdonkey 2.81

@pwe, post #1

MLdonkey dziala na classicu i jeszcze Bourriquet.
[#4] Re: MLdonkey 2.81

@Korni, post #2

MLdonkey moze i ruszy tez na starej wersji (na AGA) http://morphos.org/ bo Bourriquet udalo mi sie nawet odpalic starsza wersje, ale nic nie sciagal.
[#5] Re: MLdonkey 2.81
Zaraz, zaraz... Ja słyszałem, że eDonkey został całkowicie zamknięty. Nie istnieje. Ja od kilku miesięcy używam już tylko DC++ i eMule więc wiem o tym tylko z opowiadań. MLDonkey to inna bajka?
[#6] Re: MLdonkey 2.81

@MDW, post #5

Dziwne...właśnie mi eMule ściąga koncert dwupłytowy :) Używam serwerów BigBang i ByteDevils...oprócz tego łącze się z DonkeyServerami #1 #3 #5 #6. Wszystkie z nich chodzą bez zająknięcia, choć może te Donkeye to jakieś podróbki czy cuś :D
[#7] Re: MLdonkey 2.81

@Dave, post #6

Tak, eMule działa na pewno. Ale bębnili na różnych serwisach, że eDonkey już nie działa. Oficjalny program nie działa, pokazuje komunikat, że to było nielegalne i zostało zamknięte. Może MLDonkey to coś innego, nie wiem.
[#8] Re: MLdonkey 2.81

@MDW, post #7

Co innego program eDonkey, który jest na winde, a co innego inne programy korzystające z tych samych serwerów i protokołu...
Po prostu należy odróżnić program eDonkey od sieci eDonkey. Poza tym zamknięto też chyba jakieś duże serwery, ale co to im dało skoro jest wiele, wiele innych serwerów :)
[#9] Re: MLdonkey 2.81
Zainstalowalem yarandom-handler i odpala mi sie tylko w dosie (konsoli). Przypisuje jakis katalog i cos mi jeszcze trąbi o GeeksGadgets (SDK MorphOS). Czy to jest konieczne? Jezeli tak, to prosze jakies namiary :)
[#10] Re: MLdonkey 2.81

@pwe, post #1

eDonkeya chyba nie ma, ale do P2P (jest tam z 5 protokolow, np. kaza i DC++), sluzy Amigift2. Stare wersje juz niebardzo dzialaja, natomiast nowa wymaga rejestracji przez ebay.
[#11] Re: MLdonkey 2.81

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

MLdonkey dziala na classicu i jeszcze Bourriquet.

Dziala GUI, ale reszta nie. Pewnie dlatego ze to jakies stare bety.
[#12] Re: MLdonkey 2.81

@Andrzej Drozd, post #9

ja zassalem jeszcze iconv, ale nie wiem czy to w ogole jest potrzebne?

czemu to wszystko az tyle zajmuje?
[#13] Re: MLdonkey 2.81

@grxmrx, post #8

tak zamknieto razorback'a.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem