[#1] Pilne!
Witam wszystkich!

Niestety musze poruszyc ten dla mnie przykry temat na forum.. W zwiazku z tym, ze musze rok swego zycia oddac w "obronie naszego kraju" jestem zmuszony bardzo pilnie sprzedac swa Ami...
Zostal mi tylko miesiac normalnego zycia i dlatego tez ta wiadomosc pojawila sie tutaj z dopiskiem PILNE...
Moj konfig jest podany w Galerii.
Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt via e-mail albo 0600078252 (najlepiej wieczorem-w dzien czesto jestem poza zasiegiem).

Pozdrawiam wszystkich...
Toki

[#2] Re: Pilne!

@Toki, post #1

(przyblize teraz moje subiektywne zdanie, czytasz je na wlasna opdpaowiedzialnosc).

Nie rob tego. Zapakuj ladnie w kartonik i otworz po tym "calym galimatiasie". To ma sens.
[#3] Re: Pilne!

@Andrzej Drozd, post #2

Tak.. masz racje...
Tylko jeszcze wiekszy sens bedzie mialo otwarcie pudla z AmigaOne III ;) czy Pegasos V ;) - czego sobie i wszystkim zycze...

Toki
[#4] Re: Pilne!

@Andrzej Drozd, post #2

Zawsze mógłbyś, będąc na przepustce - wrócić na moment
do normalnego świata. To bardzo podbudowuje.

Życzę ci właściwego wyboru.
[#5] Re: Pilne!

@Seeker, post #4

Ja jak byłem w armii to sobie załatwiłem u szefa kompanii i cały sprzęt zawiozłem do jednostki. Była pod kluczem, dzięki Ami drukowałem różne papiery dla szefów, że mogłem często jeździć do domu a nie wykorzystywałem tego w 100% bo miałem takie luzy że się nie chciało jeździć. Miłego odrywania centymetra )

[#6] Re: Pilne!

@Toki, post #1

Witam ponownie!
THX za odpowiedzi-dali mi bilecik dopiero na wrzesien... Jeszcze mam chwile spokoju.

Pozdrawiam
Toki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem