Komentowana treść: AmiGG 0.44.6
[#1] Re: AmiGG 0.44.6
hmm...daleko jeszcze do pełnej 1.0 OK
[#2] Re: AmiGG 0.44.6

@pwe, post #1

a to teraz jest niepełna ??
[#3] Re: AmiGG 0.44.6

@pwe, post #1

Numerki to nie wszystko, a MiniQ oraz grupa osób wspomagających projekt i tak odwalają kupę dobrej roboty.

Czekam(y) na AmiJabber-a
[#4] Re: AmiGG 0.44.6

@pwe, post #1

możesz to rozwinąć?
[#5] Re: AmiGG 0.44.6
Czy nowa wersja ma jakies ukryte ficzery dla AOS4? ;)
[#6] Re: AmiGG 0.44.6

@koodlaty, post #5

Czy nowa wersja ma jakies ukryte ficzery dla AOS4?

Całe stado.. a nawet dwa... i nie wszystkie sa znane MiniQ
[#7] Re: AmiGG 0.44.6
dzięki q :) kasa będzie na dniach :)
[#8] Re: AmiGG 0.44.6
Dostępna jest już wersja 0.44.6, z drobnymi poprawkami (np. dotyczącymi kopiowania treści do schowka w oknie rozmowy - skrót klawiszowy do tego celu jest teraz zarówno pod lewym, jak i pod prawym klawiszem amiga).
Następna wersja pojawi się raczej nieprędko, ze względu na szykowane duże niespodzianki które razem z nią nadejdą (nie, nie nowe trojany) ;)
[#9] Re: AmiGG 0.44.6

@MinisterQ, post #8

Czyżby w końcu modły alpine zostały wysłuchane? ;)
[#10] Re: AmiGG 0.44.6

@koodlaty, post #9

Ostatnio się nie modlił, nic nie słyszałem. ;)
[#11] Re: AmiGG 0.44.6

@MinisterQ, post #10

No to żegnamy jabbera
[#12] Re: AmiGG 0.44.6
http://www.exec.pl/szaman/AmiGG.png

Ciekawy screen.
Bravo za klasę.
Jesteś wielki.

[#13] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #12

Proszę bardzo.
[#14] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #12

Zdaje się, że ten requester + informacje w "about" godzi w dobre imię portalu eXec.

Używając więc tego co napisanł Fei ostatniej nocy:
Za to już można dostać wyrok w zawieszeniu, a redakcja eXeca może być stroną w takiej sprawie.

Parafrazując więc słowa autora programu wypowiedziane również wczoraj:
To wszystko naprawdę jest nic, to jest póki co tylko żałośnie śmieszne. Być może kiedyś tolerancja redakcji eXeca się skończy w sądzie z jakimś pozwem przeciwko jednemu z drugim, ale na razie - jeszcze nie. Najwspanialsze w tym wszystkim jest to, że działa tak człowiek, określający się jako "kulturalny", "rzeczowy", "dorosły". Prawdziwa elita, to daje naprawdę nieziemski spokój w temacie przyszłości Amigi w Polsce. A być może nawet i w ogóle.

Ostatnia edycja: 16.02.07 21:34:42
[#15] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #14

gdzie widzisz cokolwiek napisanego źle o portalu exec ?
[#16] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #14

jakie dobre imie ?
[#17] Re: AmiGG 0.44.6

@rzookol, post #15

Na tej fotce jest wzmianka o ostrzeżeniu przez eXec`iem w "about" - przypuszczam, że przedstawiono tam portal eXec negatywnie co podpada już pod publiczne zniesławianie.

Ostatnia edycja: 16.02.07 21:42:50
[#18] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #12

a tutaj czytamy:

na takie teksty można po prostu powiedzieć - "job twoja mać" ;) Patrząc "deeper" - taki requester psuje opinię eXecowi - i w zasadzie nie widzę powodów dlaczego to nie PPA miałoby być tym "złym" portalem.

Brawo za klasę, jesteś wielki.
[#19] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #17

Tylko wtedy, gdy jest to niezgodne z prawdą.
[#20] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #17

... publiczne zniesławianie......

a niby kogo ?

Ostatnia edycja: 16.02.07 21:40:55
[#21] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #14

Czytajac ten post zrobilo mi sie niedobrze...ja mam tego dosyc. Drogi moderatorze, prosze o dodatkowa opcje w konfiguracji strony - filtrowanie niektorych osobnikow :)
[#22] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #17

przypuszczam, że przedstawiono tam portal eXec negatywnie co podpada już pod publiczne zniesławianie.

Oskarżanie kogoś oparte na przypuszczeniach, też podpada.
[#23] Re: AmiGG 0.44.6

@amigafan, post #17

A jak "redaktor" Bielski porównał Marcina Kielesińskiego do psychopatów to wszystko było ok?
[#24] Re: AmiGG 0.44.6

@Grzegorz Kraszewski, post #22

Oskarżanie kogoś oparte na przypuszczeniach, też podpada.

Dlatego napisałem "Zdaje się, że ten requester + informacje w "about" godzi w dobre imię portalu eXec."

Musiałby się w tej kwestii wypowiedzieć jakiś znawca prawa ale chyba akurat takiego w szeregach amigwych nie ma (chociaż może się mylę).
[#25] Re: AmiGG 0.44.6

@Grzegorz Kraszewski, post #22

"Przypuszczenie " to faktyczny requester.
Ale miło mi że czytujesz "bloga".
[#26] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #25

pewnie tylko co smakowitsze kawałki w stylu:

Tyle jeszcze wartościowych Amigowców w tym kraju czeka na sprzęt, a tym czasem ten trafia w ręce zuchwałego pyszałka, przejmującego kanały IRC czy hackującego liczniki, który pasuje do tej ostatniej enklawy amigowego friendshipu jak pięść do nosa.

Obłuda autora Sputnika jest po prostu porażająca!!!

Niestety wiedza okrutnego H4x0Ra nie wykracza poza odpalenie wgeta czy czegoś podobnego, nie rozumie bowiem ten l33t H4x0R jak działają współczesne przeglądarki, czym są sesje, cookies, połączenia typu keep-alive i w istocie drugą rzeczą, której dowodzi (poza powyżej wspomnianą), jest jego indolencja.

9. Sankcji regulaminowych nie stosuje się wobec członków redakcji eXeca - poruszanie tego tematu uznawane jest za próbę rozpoczęcia "flame war"

Ostatnia edycja: 16.02.07 22:41:00
[#27] Re: AmiGG 0.44.6

@rzookol, post #26

Ale o szo chodżi ? ;)
[#28] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #25

przypuszczenie tyczy sie tego co jest w about a nie requestera
[#29] Re: AmiGG 0.44.6

@quaint, post #28

Nie wiem co jest w about. Nie mam AmiGG. Zrzut wygląda na standardowego requestera i tym się kierowałem. Także proszę również o "screenshota requesterka z ABOUT amiGG" :)

[#30] Re: AmiGG 0.44.6

@TJindy, post #27

O "kulture" włodarzy tzw magazynu kulturalnego. A dokładniej całkowity
jej brak. To nie jest pierwszy okaz chamstwa prezentowany przez
redaktorów execa. Zresztą nie tylko chamstwo tam króluje... ale to juz
insza inszosc.... Nie ma się co dziwić, że wielu redaktorów
papierowego wydania tej gazety odżegnuje się i ma nadzieję, że nie
będą kojażeni z obecną redakcją... Słyszałem głosy na ten temat
conajmniej 4 osób z byłego grona redaktorskiego....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem