[#1] a4000 super wielki problem ...
... stala sie dzis zecz straszna ... moja a4000 odmowila posluszenstwa ... i to widowiskowo bo z dymem ... przyspawal sie SIMM odpowiedzialny za CHIP do banku pozatym nic wiecej nie widac ... zalamany siedze nie za bardzo wiedzac co poczac i czy poleciala w razie czego tylko plyta glowna ... i czego to do cholery winna ... moze ktos z okolic wawy lub z wawy ma ochote i odwage sprawdzic takie zeczy jak CyberStorm MKII + SCSI MKII , CV64 , scandubler MultiVison2000, sloty zorroIII mikronika do towerki ... propozycje i kondolencje mile widziane na mail ... Michal ... jezeli sie ktos odwazy mozliwosc odkupienia sprawnego sprzetu ... ja mam dosc :(
[#2] Re: a4000 super wielki problem ...

@jezyk, post #1

Witam, jestem z Warszawy i zajmuje sić elektronika i naprawami sprzetu.
Miałem juz dwie A4000 i udało mi sie pare rzeczy naprawić.
Aktualnie używam A1200 68040 40MHz/ PPC 603 240MHz.
Chćtnie zobaczć tć A4000 może pomogć, jak sie nie uda zreperować to chetnie kupiłbym jakieś graty do A4000 - planuje ponowny zakup A4000 i jestem gotów zaryzykować.

Pozdrawiam.
[#3] Re: a4000 super wielki problem ...

@Michal, post #2

Ja też mam, jak mi się zdaje, jakiś sprzętowy problem (A4000T). Mogę się z Tobą skonsultować mailowo?
[#4] Re: a4000 super wielki problem ...

@jezyk, post #1

nie jestem z waw, ale powiem tak:

!!! NIE PĘKAJ !!!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem