[#1] VLayer dla BVision. Jak to dziala?
Witam. Jak to jest z ta programowa opcja w CGXie V4 vlayera dla permedi2 na bv. Programy takie jak Frogger czy AMP powinny z niego kozystac jednak wybija mi w froggerzeng (demo - tooltyp vlayer) reqester ze nie potrafi zainicjalizowac go i w amp'ie w logu tez. Oczywisce w tt monitora jest vlayer=destructive. Moze jakas rada?

[#2] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@Lokaty, post #1

hmm..na PPA jest art o CGXie. ja dzięki niemu swego czasu rozwiązałem sporo problemików .
[#3] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@Lokaty, post #1

Permedia2 nie ma takowego Vlayera. Tam jest to zrobione trochę sztucznie i stąd mogą być problemy. Prawdziwy Vlayer jest dopiero dostępny na VooDoo3.
[#4] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@kmilota, post #3

Ale fakt faktem, że jakiby nie był to działał (wiem, bo miałem BVision).
[#5] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@yackar, post #4

U mnie dziala na BVision
[#6] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@Andrzej Drozd, post #5

Mimo, ze "udawany" ten Vlayer na BV, to u mnie tez dziala
[#7] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@Lokaty, post #1

pokombinuj jeszcze z innymi tooltypami i zmiennymi w env (albo niech ktoś Ci podeślę swoje ustawienia). Wpadłem jeszcze na pomysł, że może powinieneś zrobić update CGX-a (jeśli masz "gołą" wersję 4.0)
[#8] Re: VLayer dla BVision. Jak to dziala?

@Prince, post #6

Mam flaszke z obsluga PCI i ostatni update do CGX'a moze to przez to (czyli wszystko najnowsze)? Jezeli nie sprawi wam to problemu poprosze o configi na moj email: lokaty_tg@o2.pl. dzinx!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem