[#1] Podpalmy sasiadom stodole
Nawiazujac do tematu nie mam zamiaru nic podpalac ale chodzi mi o program do wypalania dvd czy juz ktos to testowal a cena no tak cena wyrywa z butow jak zawsze czyli az uwaga czapki z glow az 1 (slownie jeden) juro czy ojro jak kto woli lub euro czyz to nie wspaniale ale jak ktos testowal to dac znac na tym forum. :D

[#2] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #1

Ale ktory program? w sumie nie mam wypalarki dvd, ale z ciekawosci - o ktorym programie mowisz?

[#3] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Kaczus, post #2

chyba FryingPan

[#4] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #3

OOO tylko 1 euro kosztuje teraz? no fajnie. Z tego co wiem wypala ladnie dvd, ale nie moge potwierdzic - nie mam dvd, ja wypalam nim zwykle cdr/cdrw.

[#5] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Kaczus, post #4

ale gdzie ta informacja że 1 euro? bo na stronie programu jest napisane 10/15 euro...
[#6] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@wali7, post #5

No ja wlasnei nie wiem, dlatego pytalem przedpiszce :)

[#7] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Kaczus, post #6

Ze względu na skrzywienie zawodowe muszę lojalnie uprzedzić kolegę, że nie warto podpalać stodoły. Natomiast jeśli chodzi o Frying Pana to jak najbardziej nagrywa płyty DVD. Więcej informacji jest na stronie www.tbs-software.com.
[#8] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@stony, post #7

zauwazylem w aktualnosciach na ppa.pl tan gdzie jest losowo wybierana reklama polecam a dokladnie pisalo od 1 juro (ach! ten angielski :D )

[#9] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@stony, post #7

Ladna jazda Error jest z jastrzebia ;]
chyba sie z nim spodkam bo mam 16 km tylko i moja dziewczyna tam mieszka
[#10] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@stony, post #7

jakby nie podpalali to nie miałbys pracy ;)
[#11] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@stony, post #7

stony napisał(a):

> Ze wzglćdu na skrzywienie zawodowe muszć lojalnie uprzedzić
> kolegć, że nie warto podpalać stodoły. Natomiast jeśli chodzi o
> Frying Pana to jak najbardziej nagrywa płyty DVD. Wićcej
> informacji jest na stronie www.tbs-software.com.
Tak na stronie moga sobie pisac nawet ze czyjas babcia goli sie na klacie ale mi chodzi o fakt
jak tam sprawa z tym wypalaniem wyglada.

[#12] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@rzookol, post #10

niejestem podpalaczem
ale z tematu wytracacie ;)

[#13] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Kaczus, post #6

W aktualnościach gdy dodawałem banner FryingPan wpisałem przy cenie "od 1 euro". Wynikło to z mojego niezrozumienia jak się okazało przekazanej mi informacji. Prawdopodobnie chodzi o to, że 1 euro w cenie podanej na stronie to 1 zł dla użytkownika z Polski.
Czyli jeśli program można zarejestrować np. za 10 euro poza Polską to w Polsce mozna za 10 zł.
Ale jak jest naprawdę to już sam nie wiem - odsyłam do autora i strony programu. Tymczasowo wyłączyłem informację o cenie przy bannerze.

[#14] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@grxmrx, post #13

no i podpalanie dvd na amidze szlak trafil

[#15] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@QUAD, post #9

Error teraz wiekszosc czasu spedza w Krakowie, studiuje :)

[#16] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #14

no faktycznie.... 1 euro a 15 zlotych to niesamoooooooowita roznica...
Cale 11 zeta wiecej... hohohoho :D
[#17] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #1

A ja jestem zadowolony z FryingPana. 60 zeta kosztuje rejestracja nagrywarki DVD
[#18] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #12

Ostrzegałem Cię prewencyjnie, a co do wątku to nie my daliśmy ten zmylający tytuł :)
[#19] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Arbuz, post #17

Dokładnie, ja też zpłaciłem 60 zł ( na początku tego roku) i jestem zadowolony. Nagrywa DVD+/- R i RW, co prawda możliwe jest nagranie tylko jednej sesji na płycie, ale to akurat dla mnie nie ma znaczenia. Support dla użytkownika też jest ważny i Error wywiązuje się z tego bardzo dobrze. Błędy i problemy zgłaszane na liście dyskusyjnej FP spotykają się z szybkim odzewem ze strony Autora programu. Frying Pan ma możliwość tworzenia plików ISO, przerabia mp3, aiff, itp. na format AudioCD i ma wiele innych ciekawych opcji. Uff, brzmi jak tekst reklamowy :) - w razie czego nie biorę odpowiedzialności jak ktoś zachęcony przez ten esej kupi FP i będzie miał problemy :). I jeszcze jedna uwaga: to że, FP nagrywa DVD nie oznacza, że może kopiować kodowane płytki DVD z filmami.
[#20] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@rzookol, post #10

Co fakt to fakt - błędne koło :)
[#21] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Denver, post #11

"Tak na stronie moga sobie pisac nawet ze czyjas babcia goli sie na klacie..."

Po tym tekście widzę, że wpadłeś na chwilę z jakiegoś fryzjerskiego forum
[#22] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@grxmrx, post #13

LOL

gdyby ktos sie podjal pisania programu do graweki plyt dvd za 15zl sam bym pewnie sie zarejestrowal :D [a jaaak! :D]

strzalka :)

[#23] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@Error, post #22

No tak, najlepiej mnie wyśmiać :(
Pamiętam jak zapytałem przypadkowo na ircu o cenę rejestracji programu i z tego co pamiętam stefkos w rozmowie z autorem (czyli chyba z tobą) po chwili odpisał mi coś takiego:

Error (19:51)
1 euro = 4zl

Chciałem Ciebie zapytać i zapytałem na GG, śpieszyłem się i nie chciało mi się mejla wysyłać. Jednak na GG mi nie odpowiedziałeś.
Było to 15 marca tego roku. Ale mniejsza z tym, za zamieszanie przeprosiłem, a do stefkosa nie mam pretensji, może chodziło o formę pytania, etc.

[#24] Re: Podpalmy sasiadom stodole

@grxmrx, post #23

Nie przejmuj się. Ja już chyba prawie miesiąc temu pytałem się Errora o rejestrację przy okazji opisując pewien błąd w FP i do dziś nie otrzymałem odpowiedźi. Chociaż list chyba gdzieś dotarł bo nie wróciło mi info o niedostarczeniu wiadomości.
Autor chyba po prostu nie lubi Polaków :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem