[#1] OS 3.1 do A4000T z Escomu
qrcze dyskietka mi padla z systemem i niewiem co teraz bo slyszalem ze te systemy co sa na necie w adf-ach to dla A1200 sa :(

niewie ktos z kad moge to zassac albo jaka wersje dokladnie potrzebuje

zaznaczam jeszcze raz ze posiadam oryginala z 4 grubymi ksiazkami :)
[#2] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@QUAD, post #1

Czy masz książkę "A4000T User Guide"?
Jeżeli tak to czy mógłbyś mi podesłać jej skan w pdf lub ewentualnie zkserowaną tą książkę (pokryję koszty wysyłki) bo ja swoją A4000T Escom kupiłem bez książeczek.
[#3] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@QUAD, post #1

WB dla A4000 jest taki sam jak dla A1200.
[#4] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@amigafan, post #2

niema problemu moge wyslac ta ksiazke ale facet z amigo mnie wyd........ i dostalem ksiazki po niemiecku jezeli moga byc w tym jezyku to daj znac
[#5] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@Andrzej Drozd, post #3

Oj, chyba nie do końca. Żeby zmieścić sterowniki do scsi wywalono z wersji towerkowej kickstartu (v40.70) workbench.library, która z kolei jest w libs:
Z resztą na dyskietkach Workbench, Install i Extras jest zaznaczone, że są dla A4000T.
[#6] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@PL, post #5

No wlasnie tez cos mi sie obilo o uszy :/

moze ktos z was ma takie wlasnie system i moglby go machnac na adfy
bylbym bardzo wdzieczny
[#7] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@QUAD, post #6

Zainstaluj to co masz a workbench.library ci ktos podesle. A wiec do dziela.

1. Przekopiuj zawartosc dyskietki "Workbench" bezposrednio na partycje systemowa.
2. Przekopiuj zawartosc dyskietki "Extras" bezposrednio na partycje systemowa.
3. Stworz na partycji systemowej katalog 'Storage' i przekopiuj tam zawartosc dyskietki "Storage"
4. Analogicznie zrob z dyskietkami "Fonts" i "Locale" tworzac odpowiednie katalogi...
[#8] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@Andrzej Drozd, post #7

oki dzieki
wieczorkiem bede testowal i instalowal ;]
[#9] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@QUAD, post #4

No tak - amigo... oni dalej naciągają ludzi.
Niestety chodzi mi o wersję angielską.
Dzięki.
[#10] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@amigafan, post #9

No niestety tylko oni mieli nowa A4000T w ofercie jakies 2 lub 3 lata temu to glownie mnie podjaralo, pozniej jak zaczalem przegladac forum to sie wiecej dowiedzialem na temat swietnej firmy amigo. Niewspominajac o tym ze koles zlewal mnie totalnie, obiecywal ze wysle sprzet i tak go wysylal przez 3 miesiace :P, chyba mu nie zalezalo zeby sprzedac sprzet, ktory zalega mu na magazynie :)

pozdrawiam

PS. poszukam jakiegos PDF-a i jak co to dam znac na forum ;]
[#11] Re: OS 3.1 do A4000T z Escomu

@QUAD, post #10

Na magazynie? Człowieku, w pokoju, gdzieś w pokoju. Amigo to firma 1-osobowa w mieszkaniu prowadzona prywatnym.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem