[#1] Czy do A2000 można podłączyć zasilacz od PC ?
Mam pewien kłopocik. Kupiłem A2000 używałem jej spokojnie, niestety któregoś pięknego dnia zasilacz dał ognia i odszedł (poprzedni właściciel zostawił w nim luzem latającą nakrętkę). Naprawić tego nie umiem, serwis śpiewa sobie za naprawę niestandardowego zasilacza stanowczo za dużo.... no i zostało mi tylko zapakowanie zasilacza od PC.
Tyle że zasiłacz od A2000 dwa dziwne wyprowadzenia - KEY i TICK. Nie ma ich w zasilaczach od PC. Nie wiecie czasem co to jest, i czy są szanse żeby podpiąć zasilacz PC (po przeróbce wtyczki) bez podpinania tych dwóch sygnałów ?
[#2] Re: Czy do A2000 można podłączyć zasilacz od PC ?

@kszykszus, post #1

po przeróbce można. schematy powinny być na aminecie, jak nie to google (usenet szczególnie) polecam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem