[#1] Smart Refresh
Slyszalem kiedys, ze jest jakas latka pozwalajaca ustawic w calym systemie odswierzanie Smart. Jaka jest jej skutecznosc i stablinosc i jak sie w ogole nazywa ?
[#2] Re: Smart Refresh

@mcbarlo, post #1

W OS 3.9 jest to ustawiane w reaction. O to chodzi? Pozdrawiam

[#3] Re: Smart Refresh

@Arbuz, post #2

To jest raczej odswierzanie dla ReAction, ale juz nie wazne, bo dowiedzialem sie, ze nie warto sobie tym glowy zawracac, bo Simple Refresh jest wydajniejsze.
[#4] Re: Smart Refresh

@Arbuz, post #2

To jest raczej odswierzanie dla ReAction, ale juz nie wazne, bo dowiedzialem sie, ze nie warto sobie tym glowy zawracac, bo Simple Refresh jest wydajniejsze.
[#5] Re: Smart Refresh

@mcbarlo, post #4

Dzięki byłem niezorientowany poprostu podałem to co widziałem a nigdy nie zwracałem na to uwagi

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem