[#1] Ukrytu interfejs klawiatury ???
Czy na płycie głównej Amigi 1200 są punkty pod które mogć podłączyć klawiaturć z A500-tki bo takową posiadam ??? Mam też gniazdo z A500.
Jeśli to możliwe prosiłbym o zdjćcie i instrukcje jak je wlutować lub schemat.
[#2] Re: Ukrytu interfejs klawiatury ???

@Nowyizielony, post #1

rozumiem że chcesz tego używać w desktopie? dużo lepszym rozwiązaniem byłoby załatwienie sobie klawiatury lub chociażby samej folii do niej (folia klawiatury od a1200 pasuje do tej z a500, to takie same klawiatury w sumie).
[#3] Re: Ukrytu interfejs klawiatury ???

@jaro, post #2

Tak ale ja mam A1200 i gniazo jest w niej załatwione.Wićc jeśli mogć wstawić klawiaturć z A500 to mam rozwiązany problem ,tylko nie wiem jak bo nie znam angielskiego a wszystkie informacje są właśnie w tym jćzyku. [code]
[#4] Re: Ukrytu interfejs klawiatury ???

@Nowyizielony, post #1

przecież napisalem w iinym wątku że są, wystarczyło tylko poszukać:
http://main.aminet.net/hard/hack/A1k2-KEYB.lha
chyba ze masz a1200 rev1 to masz wtedy problem bo w tej wersji nie ma punktów lutowniczych i musisz lutowac do scalaków (nie licząc masy i 5v ;) )
[#5] Re: Ukrytu interfejs klawiatury ???

@rzookol, post #4

Tak mam płytć Chanel ,Rev1d coś tam.Kupiłem interfejs na PS2.Ale dzićki za radć.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem