[#1] Amigowcy z Lublina?
Witam,
Pisze jako swiezo upieczony (no po przerwie 10 letniej od a500 ) posiadacz A1200, Blizzarda 1230/50 mkIV, 16 ramu i dysku 6gb ( czy to w ogole kiedys moj sprzet rozpozna przy ks 3.0 ? ).

Z wielka checia nawiaze kontakt z amigowcami ze Swidnika i Lublina,
przyznam szczerze ze potrzebuje malej pomocy przy instalacji i konfiguracji systemu, jezeli ktos mialby wolne popoludnie to dajcie znac, a postaram sie o kiste dobrego piwka dla dobroczyncy :)

Pozdrawiam,
Marek
[#2] Re: Amigowcy z Lublina?

@Orona, post #1

zupełnie przyzwoity sprzęt (zwłaszcza do grania). karta nie jest demonem szybkości (do wolnych się też nie zalicza), za to jest konstrukcją słynną z solidności i niezawodności działania. wszystko powinno chodzić OK.
[#3] Re: Amigowcy z Lublina?

@Orona, post #1

O ile mnie pamiec nie myli to ja jestem z Lublina ;) Jak by co wal na meila.
[#4] Re: Amigowcy z Lublina?

@Orona, post #1

Do 4GB mozesz uzywac bez problemu. Wiecej tez mozna malym nakladem pracy.
Zamapuj kickstart BlitzKickiem i zainstaluj OS3.9
Jak beda problemy to pisz na priwa, jestem z Lublina, B4 kiedys mialem, pomoge.

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem