[#1] lha 2.9
nie wiem czy już było, ale najwyraźniej pojawiła sie nowa wersja lha. archiwa goldeda sa nia pakowane, sam plik do pobrania ze strony http://www.dietmar-eilert.net/golded/files.htm
[#2] Re: lha 2.9

@Valwit, post #1

Ja mam w swoim archiwum wersje 3.0. Jeszcze nie mialem okazji jej uzywac i nie wiem skad ja mam. Kto chce to podesle. Aktualnie pakuje wersja 1.50 (zdaje sie ze na jakims grzybowym programie mialem problem z wyzszymi wersjami), a rozpakowuje XADem.
[#3] Re: lha 2.9

@Andrzej Drozd, post #2

Jak możesz to podeslij mi tę wersję 3.0
Dzięki.
[#4] Re: lha 2.9

@amigafan, post #3

Chętnie się załapię na ten plik!

[#5] Re: lha 2.9

@Andrzej Drozd, post #2

Ja też poproszę Lha w wersji 3.0, może już posiada ten 7 poziom kompresji :)
[#6] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

Niestety, wyslalem go pare osobom oraz sam sprawdzilem i okazalo sie ze plik jest uszkodzony/niedociagniety itp. ;(
[#7] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@Andrzej Drozd, post #6

Tzn. co? Tworzone archiwa są uszkodzone czy jak?
[#8] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@Sylwester, post #7

Dziwny jest ten LHA:

version c:lha3 full [enter]

LhA 3.0 (04.06.94)

Natomiast jakiekolwiek wpisanie:
lha3
lha3 x archiwum.lha (itp.), wyswietla:

lha3 failed returncode 20

Plik ten w ogole nie posiada Helpa i nie wiadomo o co mu chodzi (mam tylko to bez zadnej dokumentacji). No ale jezeli jeszcze ktos chce to zapaszam na priv.

[#9] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@Andrzej Drozd, post #8

A nie jest to przypadkiem jakiś wirus? ;)

[#10] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@grxmrx, post #9

26-03-95 lha30.lha, 69888 bytes StoneCracker 4.04 packed, 105808 bytes
unpacked. Pretend to be Lha 3.0, but is in fact a COP trojan
(harddisk trasher)
[#11] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@grxmrx, post #9

O w morde! Xvs.library twierdzi ze to jest normalny plik executable, jednak zagldnalem jeszcze do Braina w VirusZ (ktory nic nie wykryl za pomoca tego xvsa) i rzeczywiscie Lha v3 to wirus plikowy

Czy wie ktos jakie moga byc skutki uzycia tego? Trzy razy maltretowalem nim plik w RAM:

Zimny reset...
[#12] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@Andrzej Drozd, post #11

Pewnie coś miesza z twardym dyskiem, może RDB kasuje? Kto wie (pewnie Ci co teraz szukają przyczyny padu systemu czy dysku;).

[#13] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@Andrzej Drozd, post #11

Ale jaja wysyłaj mi tego vira, ja zbieram virusy ;)
[#14] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #13

Mnie rowniez interesuje jakie szkody powoduje wirus. Jesli ktos wie prosze napisac.
[#15] Re: lha 2.9 - 3.0 uszkodzony

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #13

tez mam lha3 bez helpa rozmiar 81848 (bez helpa to wirus bedzie), ale czemu go antywirusy nie wykrywaja ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem