[#1] Twój sposób na spam w YAM-ie
Na jedno z moich kont pocztowych przychodzi codziennie kilkadziesiąt (lub więcej) wiadomości, które są rozsyłane przez spamerów (czyli przez ich programy do rozsyłania). Chcicałbym się zapytać jak sobie inni użytkownicy programu YAM radzą z tym problemem. Czy jest to wykorzystanie programu SpamFryer czy może co innego?
Jaki jest najskuteczniejszy sposób zminimalizowania spamu w YAM-ie?

Zaznaczam, że nie oczekuje odpowiedzi w stylu:
- ja mam konto na xyz i spamu nie mam
- używam SimpleMaila
- nie używam Amigi
- lubie czytać spam
- "u mnie działa"

;)

[#2] Re: Twój sposób na spam w YAM-ie

@grxmrx, post #1

Ja poszedłem na łatwiznę... zauważyłem że często gęsto spam przychodzi do mnie ale nie na mój adres... po prostu filtruję wszystko co nie ma w polu adresata mego poprawnego adresu... działa na 500%, tzn. w stopniu bardziej niż zamierzonym bo przechwytuje również maile z grup dyskusujnych na które nie założyłem indywidualnych filterków. Jednym słowem: prosto i skutecznie...

[#3] Re: Twój sposób na spam w YAM-ie

@grxmrx, post #1

Moim sposobem na spam jest preselekcja maili przed ściąganiem...

[#4] Re: Twój sposób na spam w YAM-ie

@grxmrx, post #1

zalatw sobie konto na ktorym mozesz filtrowac przed sciagnieciem. jesli nie mozesz/nie chcesz to na aminecie jest kilka niezlych filtrow
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem