[#1] Antivirusy
Hi.
Mam A500 z 1mb i Problem z SADDAM'em!!!! Jaki i gdzie zdobyć dobry antivirus który by sobie poradził z nim.... miałem kiedyś Virus experta 2 ale się zepsół....może przez saddama.... nie wiem.
Pozdrawia kjt.
[#2] Re: Antivirusy

@Karol, post #1

Virus-Z + najnowsza wersja mózgu czyli biblioteka xvs.library (ja mam 33.42)

[#3] Re: Antivirusy

@Karol, post #1

Zadzwoń do ambasady USA, przyślą natychmiast oddział Marines. Pozatym popatrz tu http://42.pl/url/cla

[#4] Re: Antivirusy

@Valwit, post #3

O.k
zobaczymy co potrafi virus z a z Marinsami to poczekam w ostateczności no chyba że wykryję jakoś jeszcze bin ladena
[#5] Re: Antivirusy

@Karol, post #1

Karol napisał(a):

miałem kiedyś
> Virus experta 2 ale się zepsół....może przez saddama....

Przy okazji popsuł Ci ortografię..

[#6] Re: Antivirusy

@Karol, post #1

Jakby Ci VirusZ nie ruszyl, to mozesz pobrac z aminetu VirusExecutora. Tego sam kiedys sprawdzalem na kicku 1.3 i chodzil. Poza tym jest jeszcze BootX, ktory chyba tez pojdzie, sam sie kiedys nim bawilem na A500, ale teraz jest tylko nowsza wersja do pobrania i nie wiem czy nie wymaga kicka 2.0. Wszystko na aminecie.

[#7] Re: Antivirusy

@El Amigos, post #6

I właśnie o to chodzi- Zapomniano o tych njaskromniejszych amigowcach
Coś na pewno jest na aminecie ale w większości os 2.04 i więcej
Sam narazie używam anticiclovir ale tylko sprawdzam czy coś się nie zagnieżdziło w pamięci.

pozdrawia kajotte
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem