[#1] Magellan II
Dorwalem nareszcie Opusa Magellana II. Jednak moja radosc szybko sie skonczyla bo okazalo sie ze jest po niemiecku:( Totez nawet go nie zainstalowalem (nie rozumiem o co mnie pytaja!;/). Moje pytanie to czy po zainstalowaniu jest mozliwosc zmiany na j.angielski albo czy mozna skads sciagnac spolszczenie?
pozdr.
[#2] Re: Magellan II

@Mat, post #1

Tak, jest możliwość. Ja mam oryginał i o ile dobrze pamiętam też chyba miałem instalacje w języku niemieckim ;) Jednak jakoś naciskałem dzielnie do przodu w instalatorze i później już było po angielsku. Z resztą jest polska lokalizacja programu na stronie TranceLetters:
http://tranceletters.horisone.com/

[#3] Re: Magellan II

@Mat, post #1

Swoją drogą. Jeśli ktoś ma pliki
DOpusPatch8081C.lha
oraz
DOpusPatch8182C.lha

proszę o pilny kontakt. Na sieci bardzo trudno znaleźć te pliki i być może już ich nawet na necie nie ma. Chciałbym by były (choćby dla przyszłych użytkowników Magellana lub obecnych:), a sam raczej nie mam już tych plików niestety.

[#4] Re: Magellan II

@grxmrx, post #3

Sam sobie odpowiadam, znalazłem jednak w archiwach na dysku te pliki. Jeśli komuś będą potrzebne to znajdzie je tutaj.

[#5] Re: Magellan II

@grxmrx, post #3

Jeśli ktoś ma pliki
DOpusPatch8081C.lha
oraz
DOpusPatch8182C.lha

proszę o pilny kontakt. Na sieci bardzo trudno znaleźć te pliki i być może już ich nawet na necie nie ma.

W dalszym ciągu są dostępne na stronie GpSoftware:

http://www.gpsoft.com.au/amiga/magellan/magellan.html

[#6] Re: Magellan II

@Dopuser, post #5

Musi być jakiś mirror :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem