[#1] KWT i okolice
Najnowszy KWT przez pewien czas działał ale tylko przez pewien czas bo od pewnego czasu nie mogę wysłać już SMS-a na Erę. Ma ktoś ten problem? Bo w tym momencie działa mi tylko KWT do Plusa(nie wspominam z przyzwoitości już o iDEi ale to już inna historia o której wiem że nie działa). Poza tym nie wiem czy to ma coś wspólnego (ale może mieć) z tym że strona www.eragsm.pl nie wchodzi na mojej Ami. Sprawdźcie PLISSS )
Pozdrawiam

[#2] Re: KWT i okolice

@Arbuz, post #1

Ponoć bramka ERY jest przerabiana i wogóle ma być PŁATNA ! Ale czy to prawda ? Jak ktoś ma jakąś , działającą bramkę na ERĘ to bym prosił o linka ... Pozdrawiam

[#3] Re: KWT i okolice

@taahir, post #2

Bramka dziala tylko trzeba sie niezke nagimnastykowac zeby dostac do niej odpowiednie haslo (darmowe, ale za to tylko jednodniowe). Poprostu trzeba po kolei wykonywac czynnsoci wypisane na stronie. Ale to i tak niewarte zachodu.
[#4] Re: KWT i okolice

@mcbarlo, post #3

Oprócz hasła darmowego (rejestracja na e-mail) można też zarejestrować sie do bramki płatnej. Informacje dokładne są na stronie http://www.era.pl, która wyświetla się na IB (2.3) (nie wiem jak na innych wersjach i przeglądarkach). Są też inne bramki (nie w Polsce), z których można wysyłać smski na Erę (nawet flashe), jednak tam też jest rejestracja i limity:(.
BTW. na stronie Plusa też już widać przygotowania do zmian bramki SMS;). Pewnie niedługo skończy się łatwe wysylanie smsów:(.
[#5] Re: KWT i okolice

@szulu, post #4

Ty mnie lepiej Szulu nie strasz tym że zablokują Plusa bo jak będziesz do mnie SMS'y wysyłał? :D
[#6] Re: KWT i okolice

@Jager, post #5

W sumie to mozna jeszcze SMS-y wysylac z komorek. No nie? )

[#7] Re: KWT i okolice

@szulu, post #4

Tia tyle że wszystkie strony wchodzą a stronka ery nie. A na grzybie jest OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem