[#1] Jak podpiąć przełącznik Kickstartów Micronik 5095 w A1200 ?
Kupiłem właśnie takie coś i jest tam na kabelku dodatkowa podstawka/nasadka ja jakiegoś scalaka kwadratowego, montowanego powierzchniowo 25-pinowego. Zupełnie nie wem co z tym zrobić, ale na płycie A1200 znalazłem jednego scalaka pasującego gabarytowo do tej podstawki. Nie orientujecie się może czy mam tą nasadkę na niego założyć ?
[#2] Re: Jak podpiąć przełącznik Kickstartów Micronik 5095 w A1200 ?

@grzes, post #1

Hmm Do A120 były sprzętowe przełączniki kickstartów? Ciekawe... Do niższych modeli były na pewno.
[#3] Re: Jak podpiąć przełącznik Kickstartów Micronik 5095 w A1200 ?

@rjack, post #2

Jak najbardziej byly - ja mam w wersji 1.3/2.0/3.0 - taki przełącznik to ponoć najlepszy sposób żeby poszły gry pisane na A500, które nie chcą chodzić na A1200. Piszę "ponoć" bo jeszcze tego nie wiem, a nie mam w zwyczaju podłączać takich rzeczy w ciemno :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem