[#1] Jak TAO to be!?
Właśnie wczoraj skopiowałem sobie z CHIP CD OpenOffice'a na CDRW za pomocą FryingPana (zarejestrowany). Przy nagrywanu była włączona opcja TAO. Wszystko poszło pięknie. A teraz na Win$98 patrzę, a tu mam AudioCD a na nim Track01 !!!! ? Płyta jest w zwykłym (nowym cd-romie).
Ale się wkurzyłem, grde! Tak mi zależało żeby dzisiaj tego Open'a w robocie zainstalować!
Tylko czyja to wina? moja czy win$ ?
Coś tak podskórnie czuję że moja... ale..... ? :S
btw. na Ami w nagrywarce było ok (cd-rom'u nie mam) - mam fast-ate i AllegroCDFS.
[#2] Re: Jak TAO to be!?

@R-Tea, post #1

A zaptaszkowane przy wypalaniu miales:
"On-The-Fly ISO track", czy "Cooked user data/audio tracks"?

[#3] Re: Jak TAO to be!?

@Kaczus, post #2

he... Teraz to sobie już nie przypomnę nawet tego czy to był lewy, czy prawy ptaszek.
Ale pamiętam doskonale, że zamieniałem te ptaszki, bo jak był ustawiony jeden z nich to FP nie pokazywał paska zajętości płyty. Po przestawieniu pojawił się zielony pasek zajętości i tak to zostawiłem.
Aha, to pewnie ważne: najpierw skopiowałem z CHIP CD na mój HD, a dopiero z HD nagrywałem na CDRW.
???? A ci by było gdybym zaptaszkował OBIE opcje?
[#4] Re: Jak TAO to be!?

@R-Tea, post #1

Poki Patelnia jest beta, trzeba bylo uzyc MakeCD (chocby demo) ;)
[#5] Re: Jak TAO to be!?

@R-Tea, post #3

Jakbyś zaptaszkował obie opcje to nic by się złego nie stało. Spróbuj nagrać tę płytę w trybie DAO. W jaki sposób zgrałeś tego Chipa - stworzyłeś ISO?
[#6] Re: Jak TAO to be!?

@stony, post #5

Nie kopiowałem całego Chipa. Potrzebowałem tylko OpenOffice'a i tylko jego archiwum sobie skopiowałem na HD przed nagraniem.

No to teraz będę zaptaszkowywał obie opcje.
Tylko dlaczego TAO zrobiło mi tak że $win widzi AudioCD ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem