[#1] klawiatura Amigi
czy ktoś może sprawdzał czy osadzenie klawiszy w Amidze jest takie same jak w klawiaturze iMack chodzi mi o ich podmiane na czarne lub przeźroczyste :)

[#2] Re: klawiatura Amigi

@seb@, post #1

rozbieralem obie i powiem co ze na pewno nie da sie samych klawiszy podmienic ... chyba ze na kropelke
[#3] Re: klawiatura Amigi

@jezyk, post #2

szkoda dzieki za info :)

[#4] Re: klawiatura Amigi

@seb@, post #3

Ale możesz przecież całą iMacową klawiaturę podłączyć do Amigi przez USB.
[#5] Re: klawiatura Amigi

@kmilota, post #4

a nie uwazasz ze troszke drogo jak na podlaczenie klawiatury (zakaldam ze nawet koles ma mediatora ... choc watpie) to Spider ciut za drogi zeby sama klawe podlaczec :S
[#6] Re: klawiatura Amigi

@jezyk, post #5

Jak doliczysz do tego jeszcze jakiś interfejs pecetowej myszy, czytnik pamięci flash i wiele innych zalet, to Spider jest taniutki. Zresztą jak nie ma Mediatora, to może kupić sobie USB podłączane do portu zegarka. Zresztą jak można używać Amigi baz USB
[#7] Re: klawiatura Amigi

@kmilota, post #6

kmilota napisał(a):

> Zresztą jak można używać Amigi baz USB

Wciskasz przycisk "Power" na obudowie Amigi, czekasz na załadowanie sie systemu i już! (bez używania USB)
Zastanawiałem sie przez chwilę w jaki sposób mógłbym wykorzystać USB gdybym je miał w swojej Amy. I nic nie przychodzi mi do głowy, jest mi zbędne.

[#8] Re: klawiatura Amigi

@kmilota, post #6

Zresztą jak można używać Amigi baz USB

Mozna, nawet w pececie jest to w sumie zbedne (chociaz chyba nie ma aparatu cyfrowego ktory polaczyl by sie bez USB(?)). Ciekawe jaki nstepny interface wymysla w pececie aby dorobic troche grosza, na nasyconym juz rynku? ;)
[#9] Re: klawiatura Amigi

@Prince, post #7

Ja już bez USB nie będę mógł normalnie pracować z Amigą bez USB. Mam do Amigi podłączoną przez USB drukarkę, myszkę, podłączam aparaz cyfrowy, odtwarzacze mp3 i przenośny dysk twardy. Jak padnie mi klawatura, to sobie kupię zwykłą pecetową pod USB.
[#10] Re: klawiatura Amigi

@Andrzej Drozd, post #8

Myślę że powoli wbudują we wszystkie urządzenia Bluetooth i znikną kable na biurku. Sam czekam na nowego Poseidona, który ma mieć obsługę Bluetooth.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem