[#1] Czy to dobry pomysl?
Pomalu krystalizuje mi sie pewna mysl o kupnie Pegaza. Z gory zaznaczam - jako LinuxBoxa. Jest 3x tanszy niz Terrony przerobione (podkreslam - przerobione, czyli to nowy komp) na AONE.
Ogolnie oprocz Linuxa, to pewnie drugim systemem bedzie MOS z postawionym WB3.1. Mam tez cicha nadzieje ze AOS4 na Pegazie, bedzie oficjalnym systemem. Przeciez nieoficjalnie ten system jak najbardziej dzala na Pegazach.

Co o tym myslicie? Chce jeszcze raz podkreslic ze nie jestem zwolennkem MOSa (poniewaz uzywalem tylko 0.4) oraz AmiClassic zostaje kategorycznie.
[#2] Re: Czy to dobry pomysl?

@Andrzej Drozd, post #1

Uważam, że to ciekawe doświadczenie. Mam na myśli sprzęt i system też. Osobiście również widzę AOS4 na P. Ale to od każdego z nas zależy jak nasze systemy będę się rozwijać i które z nich. Nie jest nas wielu więc trzeba się dobrze organizować i poświęcić trochę swego czasu na rozwój oprogramowania i nie tylko.

Pozdrawiam Cię Andrzeju
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem