[#1] konfigurowalne okno wyboru plików
czy jest jakiś zamiennik bibliotek asl/arp/req/reqtools/... (itp... itd...), który używa MUI? Chodzi mi o AOS3.

[#2] Re: konfigurowalne okno wyboru plików

@Jarek, post #1

Mozesz cos takiego uzyskac instalujac ScalOS'a, ale nie wiem czy tyczyc sie to bedze requesterow.

[#3] Re: konfigurowalne okno wyboru plików

@Lokaty, post #2

Nie instaluj Scalos'a. U mnie grzebie się jak ślimak, okropność. Doceniłem mojego szybkiego WB3.1

[#4] Re: konfigurowalne okno wyboru plików

@Jarek, post #1

Bardzo dobrym zamiennikiem systemowej asl jest MagicASL. Używa MUI, jest darmowy i znajdziesz go na Aminecie. A Scalosa swoją drogą polecam...
[#5] Re: konfigurowalne okno wyboru plików

@Korni, post #3

Może nowsze wersje Scalosa się ślimaczą, wersja 39.222 mimo paru wad bije WB na głowę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem