[#1] prog do nauki klepania
Witam.
Poszukuję programiku do nauki klepania w klawisze. Komercyjne Pisać każdy może..., Keyboard Cadet mnie nie interesują.
[#2] Re: prog do nauki klepania

@grain, post #1

C:Ed :)

[#3] Re: prog do nauki klepania

@grain, post #1

A dlaczego nie interesuja Cie? Dlatego, ze kiepskie sa czy poprostu kosztuja? Jezeli to drugie to nie krepuj sie z piraceniem. Tego programu przeciez i tak nie da sie juz kupic. Szkodliwosc takiego piractwa jest zerowa. :)

Ja tez chetnie bym zobaczyl ten program ("Pisac kazdy moze"). Nawet pomimo tego, ze podobno jest w AMOSie.

[#4] Re: prog do nauki klepania

@MDW, post #3

Miałbyś spory problem z zobaczeniem go, jeżeli nie masz do czego podpiąć obrazu z płyty głównej :)

[#5] Re: prog do nauki klepania

@grain, post #1

Najlepszy do klepania jest IRC lub CHAT, jednak tam szybko oduczysz sie ortografii lub nauczysz blednie...a tak powaznie to polecam CEDa lub WorPada z Aminetu (wymaga pakietu MUI):

[#6] Re: prog do nauki klepania

@grain, post #1

Kiedyś, dawno temu, w szkole średniej w pracowni na pecetach była zainstalowana taka gra z braćmi Mario w rolach głównych i pojawiały się tam rózne literki i zależnie od tego czy wklepało się właściwą to Mario np. przeskoczył coś, etc. Nie wiem czy jest taka gra na Amigę, ale fakt że gra wcale nie była głupia zwłaszcza, że te literki układały się w sensowne zdania :)
Od biedy można znaleźć na sieci ten tytuł i puścić grę na emulatorze pc jeśli nic podobnego nie ma na Amigę.

[#7] Re: prog do nauki klepania

@grxmrx, post #6

Ale jest taki podobny program w angielskiej wersji na Maka
[#8] Re: prog do nauki klepania

@Norbert, post #7

A ja się pochwalę i powiem, że taki program na starym C64 w basicu kiedyś napisałem ;) Ten, komu sprzedałem Komcia, pewnie ma tę grę na dyskietkach. Przyjemnego grania ;)
[#9] Re: prog do nauki klepania

@mailman, post #8

Dzięki za odzew.
No właśnie, na c64 to napisałeś, a na Amigę to kto napisze?
Maca nie emuluję bo mam za mały hadek.
Zostało mi legalne piracenie. Ehh życie.
[#10] Re: prog do nauki klepania

@grain, post #9

Nie zartuj ze nie mozesz wygospodarowac malej plikopatycji do Maka.
Zawsze mozesz zaemulowac C64 na Amidze, tylko nie wiem jak bedzie z predkoscia. (nie wiem jaki masz procek) . To samo dotyczy sie emulatora macintosha
[#11] Re: prog do nauki klepania

@Norbert, post #10

Do nauki można wykorzystać programik "Gra w literki".
Był on na dyskietce do książki "AMOS w praktyce"
Jeżeli chcesz mogę Ci go podesłać e-mailem.
Oczywiście AMOS-a masz?
[#12] Re: prog do nauki klepania

@spiryt, post #11

Dobra, ślij jak możesz na skrzynkę :mgrain@poczta.onet.pl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem