[#1] klawiatura a1200-problem z tasma
witka ponownie...znowuz mam problem ze swoja a1200 a dokladniej z klawiatura(podlaczeniem)..jak wiadomo na plycie gl. a1200 gniazdko na klawe(na tasme od niej) jest dwuczesciowe-wkladamy tasme i "zapinamy"druga czesc gniazdka..problem w tym,ze tej drugiej czesci nie ma u mnie na plycie..zaznaczam,ze mam w oryginalnej obudowie a1200(z 060/50 w srodku..kurcze,jak to diabelstwo "obejsc" bo nie moge Ami uzywac...?...pozerowka
[#2] Re: klawiatura a1200-problem z tasma

@MrT, post #1

PS.Chyba,ze ktos nie uzywa tego gniazda,ma zepsuta plyte,czy cos tam i moze mi odsprzedac te p******e,bez ktorej dostaje bialej goraczki...w a500 przynajmniej klawa byla zwyklych na kablach z tego co pamietam...
[#3] Re: klawiatura a1200-problem z tasma

@MrT, post #2

Wlasciwie to Ami uzywac mozesz tylko, ze nie mozesz pisac ;)) , a na serio to na aminecie masz programik OSK ktorym mozesz pisac klikajac myszka...nie jest to dobre rozwiazanie, ale do podstawowych rzeczy starczy.

Jesli chodzi o "zlaczke" do klawy to ja mam niepotrzebna, uzywam interfejsu.
[#4] Re: klawiatura a1200-problem z tasma

@Greg2, post #3

dzieki)...powinienem miec zlaczke w ciagu kilku dni..niemniej dziekuje..kurcze..taka p******a a tyle klopotu..nerka
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem