[#1] czcionki pod MUI ?
Mój problem jest taki, zainstalowałem sobie kiedys tam MUI 3.8 i IBrowse oraz Voyagera aby ogladać stronki w internecie. Wszystko było naturalnie OK.

Zamieszałem coś z czcionkami, ale sam nie jestem pewien co. W przegladarce jak widze stronę to fonty są nieczytelne (choc kiedys były), czasami są też np: zbyt wielkie.

Czy ktos orientuje się gdzie to trzeba przestawić rzeby było wszystko OK ?

[#2] Re: czcionki pod MUI ?

@chewek, post #1

w prefsach IBrowsa jest zakladka html(klikasz na nia x2) i masz fonts
dalej to juz chyba latwe...

[#3] Re: czcionki pod MUI ?

@AmiChris, post #2

He He :) pomogîo !

[#4] Re: czcionki pod MUI ?

@chewek, post #1

No dobra pomogîo ... ale

W IBrowse mam czcionke ktora teraz wybraîem. W Ibrowse jak i w Voyager domyőlnie ustawione sa fonty Times, i takie zostaly ale sie zmienil sposob ich wyswietlania

Jak zrobic rzeby te fonty zostaly a wyswietlane byly poprawnie jak wczesniej ??

[#5] Re: czcionki pod MUI ?

@chewek, post #4

[#6] Re: czcionki pod MUI ?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

Dzieki za te fonty ISO. Nareszcie widze wszystkie polskie strony w przegladarce na Amidze po polsku.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem