[#1] Scalos niczym magellan
Witam. Mam pytanko. Czy nie wie ktos przypadkiem czy istnieje taki modul do scalosa ktory pozwala ogladac zawartosc katalogow w jednym oknie, przy czym w dolnej czesci bylaby niewielka miejscowka na obecny adres i strzaleczka w lewo. (zupelnie tak jak w magellanie tylko ze bez innych ikonek kopiowania usuwania itd...

Moze ktos gdy bedzie sie nudzil cos takiego zrobi . Albo jesli sie ktos na tym zna to w czym powstaja moduly do scalosa?

[#2] Re: Scalos niczym magellan

@Lorak, post #1

Przepraszam ze ten sam temat wpisalem 3 razy. Szanowny administratorze. Usun predko tamte dwa jak mozesz . To przez tego kulawego Ibrowse, wyswietlal mi jaks dziwny komunikat

[#3] Re: Scalos niczym magellan

@Lorak, post #2

To nie kulawy IBrowse tylko stronka ma jakieś problemy. Też mi wyrzuca requestez, ale komentaż zapisuje. Może któryś z webmasterów to poprawi?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem