[#1] monitor do CDTV
poszukuje monitora do Amy CDTV - jeden problem - szukam oryginalnego monitora z zestawu - nie znam modelu :( wiem tylko ze zdjec ze CZARNY :)

jesli ktos ma lub wie chociaz co to byl za wynalazek prosze o odzew :)

dziekuje i pozdrawiam
[#2] Re: monitor do CDTV

@skOOter, post #1

Zwykly 1084s pomalowany na czarno był to:). Looknij: http://www.efunzine.com/efnz.php?a=pro&id=555&sid=70b4f6fe358a55e2f397d4f3a116ea6a
[#3] Re: monitor do CDTV

@skOOter, post #1

a wie ktos moze czy w Polsce sprzedawane byly cale zestawy CDTV wraz z takim monitorem, jestem zainteresowany kupnem wlasnie takiego pelnego zestawu, z tego co pamietam (to bylo chyba ze 100lat temu ;) ) pudla z CDTV byly dosyc spore :)

dzieki za informacje

pozdrawiam
[#4] Re: monitor do CDTV

@skOOter, post #3

Nie, nie było zestawów z monitem, choc pudlo faktycznie spore bylo :). Ale na allegro widzialem taki zestaw kiedys.

Ostatnia modyfikacja: 11.10.05 14:42
[#5] Re: monitor do CDTV

@Fazior, post #4

I to ja ten zestaw kupiłem :P przepraszam, ale nie mogłem sie nie pochwalić ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem