[#1] Najnowsze MUI
Hej, chciałem sobie wypróbować edytor Scribble z nowego morphosowego SDK, ale nie chce odpalić, bo mam za starą muimaster.
Scribble chce 20.6849 a ja mam 20.6848 :D

Czy w MorphOS-ie 2.7 można aktualizować sobie MUI jak za czasów MOS 1.4.5 ?
[#2] Re: Najnowsze MUI

@R-Tea, post #1

Jak zainstalujesz nowe SDK z edytorem to aktualizuje odpowiednie klasy MUI

Ostatnia aktualizacja: 03.06.2012 00:04:14 przez Drako^lM
[#3] Re: Najnowsze MUI

@Drako^lM, post #2

Dzięki. Zadziałało. Scribble jest swietny :)
[#4] Re: Najnowsze MUI

@R-Tea, post #3

Też tak uważam. Chociaż jest jeszcze tam trochę do roboty ale jak na warunki amigowe to ten program jest świetny. Wreszcie jakieś IDE z w pełni zgodnym z systemem (MUI) interfejsem, a nie jakimiś kombinowanymi gadżetami, skrótami typu Alt+F4, Ctrl+C/X/V. Dzika rozkosz.

Przy okazji - chce ktoś kupić oryginał CubicIDE? Nie uruchomiłem go odkąd jest Scribble:)
[#5] Re: Najnowsze MUI

@MDW, post #4

Przy okazji - chce ktoś kupić oryginał CubicIDE? Nie uruchomiłem go odkąd jest Scribble

A po co go kupować, skoro jest Scribble?
[#6] Re: Najnowsze MUI

@krashan_, post #5

A po co go kupować, skoro jest Scribble?

Zgadzam się. Scribble rządzi i nie ma sobie równych w ami-świecie. Dlatego szukam "frajera", który kupiłby moją sztukę CubicIDE. :) Ja jej już nie potrzebuję.

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2012 11:01:40 przez MDW
[#7] Re: Najnowsze MUI

@MDW, post #6

Widziałem Scribble, ale jakoś póki co wciąż używam Cubic-a.
Wszystko zależy co, komu i do czego potrzebne. Ale mimo wszystko - przesiadka to raczej kwestia czasu...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem