[#1] flop dd a500 - validacja...?..
witka,cos dziwnego mi sie zdazylo-flop dd z mojej a500+(chinon) podlaczylem odwrotnie(tasme odwrotnie - pin 1 do 33 itd.;-(((..przez nieuwage..zdazalo mi sie wiele razy popelniac ten blad w PC, czy w a1200 i wszystko bylo OK..ale z tym,jak chodzil zawsze super to teraz nie chce czytac zadnych flopkow..czyta troche a potem : "disk is unreadable", '"read/write error", "problem with disk validating" itd...zarowno na kicku 1.3, jak i 3.0..wersje plyty a500+ mam 8A.1...czy przez to mogl sie flop "rozregulowac"(wiadomo,ze tak sie nie powinno robic,ale nigdy weczesniej nie mialem oprzez to problemow),czy jak..co z tym zrobic...?..pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem