Forum » PPA
[#1] Informacja o osobie piszącej ogłoszenie w dziale giełda.
Z uwagi na przypadek ewidentnego oszusta w dziale giełda mam prośbę aby po kliknięciu na nicka piszącego ofertę/ogłoszenie pojawiała się informacja o osobniku (ze szczególnym uwzględnieniem od kiedy ma konto na portalu). Myślę że może to być ten sam profil użytkownika jaki widzimy po kliknięciu na czyjegoś nicka na forum. Może kilka osób się zastanowi zanim w ciemno zapłaci kilkaset złotych osobnikowi który założył konto raptem dwa dni wcześniej.

Pozdrawiam
[#2] Re: Informacja o osobie piszącej ogłoszenie w dziale giełda.

@RadoslawF, post #1

Skoro do założenia nowego ogłoszenia na giełdzie potrzebne jest i tak posiadanie konta PPA, to wydaje mi się to sensownym rozwiązaniem. Wystarczyło aby nazwa nicka w polu "wystawiona przez" linkowała do profilu.
[#3] Re: Informacja o osobie piszącej ogłoszenie w dziale giełda.

@strim, post #2

Póki co nie zapisuje id osoby tylko pseudonim. Zmian dokonać będę mógł dopiero po 28 sierpnia.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem