WBPattern zostal moze kiedys udoskonalony o takie rzeczy jak centrowanie obrazkow i rozciaganie ich? Pod 68k taki programik jest? (bo domyslam sie, ze np. Mosowcy juz od dawna maja)
Centrowanie na pewno ma znany zamiennik IPrefsa (startup-sequence). Znany, ale nie uzywam go i zapomnialem nazwy. Mozliwe ze ma tez skalowanie i to wlasnie cos podobnego zostalo uzyte w WB3.5+ (?)
Hej! Ja na takim konfigu bez problemu odpalilem os3.9 i nawet jakos to dzialalo. Jak dorzuci sie do tego os'a fblita, blzewcp, mcp to to nawet dzila. A i jeszcze dodam, ze mapowalem rom 3.1 skickiem.
Adlaczegóż to zapytam? os 3.9 wymaga 6 mb ramu i twardego do odpalenia. CGX-AGA miałem, używałem w czasach gdy nie mialem GFX - calkiem fajne choc nie wszystko chce z tym dzialac.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.