[#1] Datatypy
Pytanie mam. Jakie są najszybsze datatypy(i skad je zassac) dla picasso96 + voodoo3 + apollo 040? Mam te z podstawowego osa 3.9 ale np. obrazek pod workbencha wstaje mi jakies 40s po odpaleniu systemu, tak samo jest z obrazkami-strasznie wolno się wyświetlają.

Ostatnia modyfikacja: 01.12.05 08:42
[#2] Re: Datatypy

@Fazior, post #1

hmm moze warp dt ale nie pamietam czy wymagane jest minimum ppc. Poszukaj na aminecie i porownaj...

[#3] Re: Datatypy

@AmiChris, post #2

Tak WarpDT są najszybsze dla używania nawet bez PowerPC jeśli ma się karte graficzną, jeśli nie ma się karty graficznej to polecam te datatypy PictDT42 - czytaj readme.

[#4] Re: Datatypy

@Fazior, post #1

Pewnie obrazek masz w jpeg, jak tak to przekonwerć go na png, albo zwykłego iff i będzie git :)

[#5] Re: Datatypy

@Fazior, post #1

hmm sprzydalaby sie ppc (bo i tak najpierw obrazek trzeba zdekodowac)do tego zestawu i dzialaloby to juz calkiem znosnie :)

[#6] Re: Datatypy

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Ech, "gupi" jestem :). Dzisiaj poi robocie zrobie sobie dobrze ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem