[#1] Pakiet CFD i Pakiet Fat95
Kupiłem ostatnio interfejs flash do złącza PCMCIA które umożliwia podłączenie do amigi 600 karty Compact Flash.
Aby wszystko mogło funkcjonować potrzebny jest:
- pakiet CFD (sterownik compactflash.device który musi znajdować się w katalogu DEVS i plik CF0, oznaczający nasz napęd (CF) który musi być w DEVS:DOSDrivers) oraz
- pakiet Fat95
Niestety nie mam tych pakietów.
Czy jest ktoś, kto posiada te pakiety i mógłby mi je wysłać na dyskietce amigowej (880k) ?
Zapłacę za dyskietkę.

Pozdrawiam

[#2] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@cios, post #1

A nie możesz sobie ściągnąć z Aminetu i przegrać na Amigę? Uprzedzając pytania - ostatnio na PPA było opisane jak się przenosi dane z PC na Ami.

[#3] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@cios, post #1

http://Aminet.net[url]

[#4] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@Marek Szyprowski, post #2

No właśnie... nie mogę...
Przy pomocy karty Compact Flash chcę przenosić dane z amigi na PC i odwrotnie.
Ponieważ teraz nie potrafię sam przenieść tych plików do amigi, dlatego zwróciłem się z prośbą do kogoś kto to potrafi, lub kto już ma te pliki na amidze.

Dodam jeszcze, że kupiłem na allegro nullmodem ale to na mojej amisi absolutnie nie chodzi.

[#5] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@cios, post #4

nullmodem

Chodzi i to nawet pod xpekiem tyle że kupa z tym roboty i ogólnie masakra.
[#6] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@Sylwester, post #5

Eeee, masakra i kupa:)? Nieprawda ja sobie net z pieca przez nulla udostępniałem. Prosty jest jak drut, kabel przepraszam. Tyle ze w TwinExpres jest męczący . łosobiście polecam Amiga Explorera z pakietu Amiga Forever Cloanto.
[#7] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@Fazior, post #6

TwinExpres zdaje się że działa tylko z wcześniejszymi wersjami Win.
[#8] Re: Pakiet CFD i Pakiet Fat95

@cios, post #1

a na dyskieytce pc0: nie mozesz tego przenieść (choćby z kawiarenki) ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem