[#1] Holy ****...
Zaden z testowanych przeze mnie odtwarzaczy avi nie działa na mojej 1200! Czy takie coś potrzebuje dopalaczy, a może jakieś biblioteki albo coś? Dajcie mi coś co działa! (A1200, CD-Rom, HD, 4mb ram, AGA)
[#2] Re: Holy ****...

@Michal, post #1

Proponuję zapoznać się z dokumentacją używanych programów, zwłaszcza przeczytać fragmenty poświęcone wymaganiom. MooVid powinien ruszyć. Demo jest do pobrania z działu Rejestracja.
[#3] Re: Holy ****...

@Michal, post #1

(Przepraszam jezeli powiem teraz nieprawde) Od pewnego czasu pod roznymi nickami i adresami mozna zaobserwowac pewne podobienstwo stylu, i uwazam ze trolluje jedna i ta sama osoba, np. powyzsze pytanie jest calkowicie bez sensu poniewaz kazdy Amigowiec ktory przynajmniej troche interesuje sie swoim komputerem nie zadalby takiego pytania.
[#4] Re: Holy ****...

@Andrzej Drozd, post #3

A jednak, nie interesuje się amigą prawdopodobnie w takim stopniu jak wy. Po prostu tydzień temu wyciągnąłem ją z szafy, i próbuje ją unowocześnić. Nie miałem wcześniej dostępu do informacji o sofcie do Amigi, więc nie wiem co jest warte uwagi, a część oprogramowania na moim kompie nie działa. Jak się obsługuje ten program, jeszcze tego nie odkryłem?
[#5] Re: Holy ****...

@Michał, post #4

Z tego co pamiętam ok 7 lat temu miałem ten zestaw i mogłem zapomnieć o avi , mpg i takich tam innych. Nie ma co kolego uprawiać delikatnie mówiąc sadyzmu. Uruchamianie avi na twoim konfigu to tak jak uruchamianie divx-ów na moim tj. PPC200MHz+BVision+fast Ata.

[#6] Re: Holy ****...

@Arbuz, post #5

Chyba miales na mysli masochizm :)

[#7] Re: Holy ****...

@Darek S., post #6

Sadyzm bo myślałem o tych kolesiach którzy mają pięciuma i zobaczą cudny slideshow i będą mogli gadać o AMi to co ja mówiłem jak próbowałem Avijki włączać na tym konfigu. A o sadyźmie to zapomniałem ale też pasuje )

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem